Τζομπανάκη - Σασμός: «Κανείς δε φαντάζεται αυτό που έρχεται τη 2η σεζόν»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς έκανε αποκαλύψεις

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς του Alpha «Σασμός», η πρωταγωνίστρια Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για όσα θα δούμε τη δεύτερη σεζόν.

Σασμός: Ηθοποιός δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία του στο Instagram

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει και η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Alpha Τώρα». Αποκάλυψε όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια, αλλά και για τον ρόλο της Καλλιόπης, την οποία υποδύεται.

τζομπανάκη

«Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κανένας από τους τηλεθεατές δεν μπορεί να σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί. Θα υπάρξουν ανατροπές και στους χαρακτήρες και στα γεγονότα, είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια. Η δεύτερη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

«Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει τι είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διαφέρε από τα υπόλοιπα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένοι στις παραδώσεις που τη μεγάλωσαν. Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα. Είναι δύσκολη η κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο γιατί προκύπτουν ανατροπές, τα οποία την σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά και αυτό την τραυματίζεις πάρα πολύ» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top