Σασμός: Ηθοποιός δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία του στο Instagram

Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά στον δεύτερο κύκλο

«Σασμός»: Τι θα δούμε τη νέα σεζόν; - Βίντεο από τη Super Κατερίνα

«Αυλαία» έριξε την περασμένη εβδομάδα η δραματική σειρά του Alpha «Σασμός», με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν ήδη για τον δεύτερο κύκλο.

σασμος

Μέχρι τότε όμως, οι πρωταγωνιστές χαλαρώνουν και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους. Ένας από τους ηθοποιούς που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στις λίγες guest εμφανίσεις του στη σειρά ήταν ο Νίκος Τσολερίδης, ο τηλεοπτικός «Τηλέμαχος», ξάδερφος της «Μαρίνας».

Ο Νίκος Τσολερίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και στη νέα του ανάρτηση τον βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνος στο Instagram.

«Ιούλιος», ήταν το μόνο που έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τη γυμνή φωτογραφία του Νίκου Τσολαρίδη:

Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά στον δεύτερο κύκλο

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο Στέλιος Μάινας είναι ένας από τους ηθοποιούς που μπαίνει στη σειρά. Ο Μάινας θα υποδυθεί τον «Παύλο Βρουλάκη» στην οικογένεια της Αργυρώς.

Σύμφωνα με τη «Realife» στη σειρά θα δούμε και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, που τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν στο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και θα υποδυθεί έναν αστυνομικό. Βασικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν της σειράς θα παίξει ο Δημήτρης Αλεξανδρής και θα τον δούμε σαν έναν έμπορο όπλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top