Άγριες Μέλισσες: Γιατί δεν εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο η Καρακάση;

Η ηθοποιός αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Για τον λόγο που δεν είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών την Ελένη Καρακάση μίλησε η ίδια η ηθοποιός και αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Ο άγριος καβγάς Κίτσου - Γκοτσόπουλου πριν από την πιο τρυφερή σκηνή

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος των Άγριων Μελισσών, με πολύ όμορφο συναίσθημα γιατί έκλεισε με επιτυχία και με πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ήμασταν όλοι πολύ συγκινημένοι, μαζευτήκαμε αρκετός κόσμος, το είδαμε και τρεις ώρες κλαίγαμε. Ξυπνήσαμε την άλλη μέρα όλοι με μάτια πρησμένα», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Γιατί έλειπε η «Ρίζω» από το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες

Ένα πρόβλημα υγείας ήταν ο λόγος που απουσίαζε η Ρίζω από την τελευταία σκηνή. Όλοι οι Διαφανιώτες μαζεύτηκαν στα χωράφια, εκτός από εκείνη, η οποία υποτίθεται ότι πήγε να βοηθήσει μία γυναίκα σε διπλανό χωριό που γεννούσε. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι η ίδια η ηθοποιός ήταν στον γιατρό. 

«Δεν το έχω δημοσιοποιήσει, αλλά δε με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας δικό μου που έπρεπε άμεσα να κάνω ένα χειρουργείο, που δεν έπαιρνε καμία αναβολή.

Το συζήτησα με την παραγωγή και συμφωνήσαμε ότι θα αλλάξουν λίγο τα σενάρια, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αυτή η επέμβαση, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Χθες, μάλιστα, βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και είναι καθαρά.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Πήγα να κάνω τις ετήσιες γυναικολογικές μου εξετάσεις και είδα ότι μέσα σε έναν χρόνο κάτι που ήξερα ότι υπάρχει, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ», είπε στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα.

Ελένη Καρακάση: «Με τον σύζυγό μου γίναμε φίλοι και μετά ήρθε το αίσθημα»

Ελένη Καρακάση: Όσα είπε για τον σύζυγό της 

Η Ελένη Καρακάση είναι παντρεμένη από το 2006. Ο σύζυγός της είναι μουσικός, ενώ ασχολείται και με το τραγούδι. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί στη σκηνή. 

«Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από τη γνωριμία με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους».

Αφίσα από το μαγαζί όπου το ζευγάρι τραγουδούσε μαζί
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top