Mad Video Music Awards 2022: Τα ντουέτα που θα μας εντυπωσιάσουν

Όλο το παρασκήνιο για την αποψινή βραδιά από το Breakfast@Star

Η 19η απονομή των βραβείων MΑD θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και όσοι δεν παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν μέσα από τον δέκτη του Mega, την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 21:00.

vma 2022

Τα φετινά VMA’s θα είναι μία «παρέλαση καλλιτεχνών», αφού θα συμμετάσχουν 40 καλλιτέχνες και θα δούμε 20 ντουέτα!

Με τρία ντουέτα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Breakfast@Star! Ο διάσημος τραγουδιστής θα «ανοίξει» τη βραδιά με ένα ανατρεπτικό ντουέτο συνοδείας ξένου dj και ξένου ραδιοφωνικού παραγωγού. Το 2ο ντουέτο του θα είναι με τη νικήτρια του «The Voice» Άννα Αργυρού και το τραγούδι θα έχει τίτλο ‘’Look at the sky’’. Τρίτο και τελευταίο ντουέτο του καλλιτέχνη θα είναι με τον Ματθαίο Τσακουρίδη. Το τραγούδι θα έχει τίτλο «Ματώνουν οι σκέψεις». Στο τέλος της βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μας τραγουδήσει «Ελεύθερος».

VMA 2022

Ανάμεσα στους απονεμητές βραβείων θα βρεθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ένα τιμητικό βραβείο για την Καίτη Γαρμπή θα το απονείμει η Ρούλα Κορομηλά.

Στη βραδιά θα δούμε επανένωση των Antique! Στο stage θα ανέβει και ο Γιώργος Αλκαίος. Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει με την Joanne από την ομάδα της στο ‘’Voice’’ αλλά και με τη Marseux. Περιμένουμε το «Κάτσε καλά» σε διασκευή.

MAD AWARDS 2022

Η Ελένη Φουρέιρα με τον τράπερ Trannos και τους Kings θα ερμηνεύσουν το hit Madame, ενώ φυσικά η hot Ελένη θα εμφανιστεί και μόνη στη σκηνή. Αναμένουμε το ‘’El Telephone’’.

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, η Στεφανία Λυμπεράκη με τον Good Job Nicky και η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τους Vegas. Οn stage θα δούμε τον Γιώργο Μαζωνάκη με την Αναστασία, η οποία θα κάνει ντουέτο επίσης με την αδερφή του Mad Clip, Άσπα. Ο Γιώργος Κακοσαίος θα τραγουδήσει μαζί με τον Snik, ενώ ο Θοδωρής Φέρρης με την Καίτη Γαρμπή.

VMA 2022

Mad Video Music Awards 2022: Οι ηχηρές απουσίες

Από τη 19η απονομή των βραβείων MAD θα λείπει η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top