Ο Παναγιώτης μιλά για το κορίτσι του, το λουκούμι του, και το ΜasterChef!

Τι είπε για τη σχέση του ο νικητής του MasterChef, Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2022, Παναγιώτης Κουμουνδούρος μίλησε πρώτη φορά για την κοπέλα του στη συνέντευξη που έδωσε στο Breakfast@Star.

Μάλιστα, το βράδυ του μεγάλου τελικού είπε στην κάμερα του Star ότι αφιερώνει τη νίκη του στην οικογένεια και στο κορίτσι του!

Για τη σχέση του με την Ελένη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια. Η αγαπημένη του δεν ήταν παρούσα στον χθεσινό τελικό καθώς δούλευε, αλλά ο Παναγιώτης δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες.  «Τα εν οίκω μη εν δήμω» είπε χαρακτηριστικά. 

«Δε θέλω να μιλάω εγώ για τέτοια. Μου είπε συγχαρητήρια. Τη λένε Ελένη και τη φωνάζω λουκούμι. Είμαστε μαζί έναν χρόνο περίπου. Αλλά τους 5,5 μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Ήταν το μόνο πράγμα που με δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι. Η σχέση μου με το κορίτσι».

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του MasterChef αποκλειστικά στο star.gr

Στη συνέχεια ο 28χρονος εξομολογήθηκε στην εκπομπή: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Θέλω λίγο τον χρόνο μου να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώνεται στο 100%. Πήρα και το έπαθλο, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο αντίπαλος που είχα ήταν η Πόπη και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είμαστε και οι δύο νικητές και ήταν πολύ μικρή η διαφορά.

Όταν έκανα την αίτηση για το MasterChef είχα γυρίσει από το εξωτερικό, είχα επανέλθει στις κουζίνες και ένιωσα έτοιμος να το πάω λίγο παραπέρα. Και είπα θα κάνω την αίτηση και ό,τι γίνει. Είχαν αργήσει να με πάρουν τηλέφωνο και είχα βρει άλλη δουλειά. Οπότε λέω το αφήνω, δε θα πάω. Εν τέλει με πήραν και πήγα.

Όταν μπήκα μέσα ήμουν λίγο στα χαμένα. Δεν είχα δει και τα προηγούμενα MasterChef πάρα πολύ. Δεν ήμουν καθόλου διαβασμένος. Μπήκα μέσα και χάος. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Δεν ήξερα το επίπεδο των άλλων παιδιών και λέω ό,τι γίνει έγινε. Βρήκα τα βήματά μου μετά τους 15. Μέχρι τους 16 επιβίωνα. Μετά τους 10 ήξερα πως αν το προσπαθήσω, μπορεί να πάω και τελικό».

Δείτε όλες τις εκπομπές Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top