MasterChef Γιάννος: «Ο Πάνος είναι αυθεντικός, λατρεύει αυτό που κάνει»

«Είναι ειλικρινής και στο μαγειρικό κομμάτι πολύ δυνατός» είπε στο star.gr

Είναι γεγονός! Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι  ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2022. H οικογένεια, οι φίλοι και οι παλιοί συμπαίκτες των δύο φιναλίστ ήταν στο πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής για να εμψυχώσουν τους δύο φιναλίστ.

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του MasterChef αποκλειστικά στο star.gr

ΜasterChef: Το μήνυμα του νικητή στο Instagram για τα ωραία που έρχονται...

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννος που μίλησε στην κάμερα του star.gr για τη νίκη του Παναγιώτη τονίζοντας πως ο νικητής είναι αυθεντικός.
«Το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό. Δεν μπορώ να το εκφράσω. Το MasterChef 2022 είναι του Πανούλη. Πολύ χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος. Ήταν πολύ δυνατός το είχαμε δει από την αρχή. Ο Πάνος είναι αυθεντικός, λατρεύει αυτό που κάνει. Είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που αγαπάς. Είναι ειλικρινής και στο μαγειρικό κομμάτι πολύ δυνατός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος.

MasterChef 2022: Οι δηλώσεις του Γιάννου αποκλειστικά στο star.gr

MasterChef 2022: Οι δηλώσεις του Γιάννου αποκλειστικά στο star.gr


Στη συνέχεια, ο Γιάννος αναφέρθηκε και στο δικό του μαγειρικό ταξίδι στον διαγωνισμό σημειώνοντας: «Είναι μια πολύ ωραία και ξεχωριστή εμπειρία. Στο μαγειρικό κομμάτι έμαθα πολλά. Έγινα καλύτερος και δεν το περίμενα αυτό. Παίρνω πολύ θετικά πράγματα για να τα βελτιώσω στη συνέχεια. Θέλω να κάνω σωστά βηματάκια και να επιστρέψω στις κουζίνες. Θα είμαι στην Ελλάδα το καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο βλέπουμε. Θέλω να ανοίξω το δικό μου μαγαζί».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top