Καλλιόπη Μπεζαντέ: «Ήμουν στο MasterChef για να ξεπεράσω τα όριά μου»

Αποκλειστικά στο Star.gr οι πρώτες δηλώσεις της δεύτερης φιναλίστ

Έπειτα από 5.5 μήνες ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/6) το MasterChef 2022 με μεγάλο νικητή τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο.

Τελικός MasterChef: Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

MasterChef 2022 - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: «Πραγματοποίησα το όνειρό μου!»

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μίλησε στην κάμερα του star.gr, για το μαγειρικό της ταξίδι στο MasterChef 2022.

«Το ταξίδι ήταν πολύ μακρύ. Η νίκη για μένα ήταν ότι κατάφερα και έζησα όλο το MasterChef 2022, όλες τις δοκιμασίες, όλες τις καμπάνες. Για μένα αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως όταν ήρθα τη δεύτερη φορά δε φανταζόμουν πως θα φτάσω τόσο μακριά. Έλεγα συνέχεια κάνε αυτό που θες και μην τα παρατάς. Ήμασταν εδώ για να ξεπεράσουμε τα όριά μου. Εννοείται και πως τώρα έξω θα πάω με το ίδιο μοτίβο, δουλειά, διάβασμα και πάλι σκληρή δουλειά για να πάμε κοντά στον στόχο μας».

MasterChef: Νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος - Όσα έγιναν στον τελικό

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής η Καλλιόπη έλεγε πως μεγάλο της όνειρο είναι να ανοίξει μία καντίνα και θα δουλέψει πολύ ώστε να καταφέρει να την ανοίξει.

MasterChef 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Καλλιόπης Μπεζαντέ στο star.gr

MasterChef 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Καλλιόπης Μπεζαντέ στο star.gr

Όσο για τα σχέδια που κάνει για το καλοκαίρι δήλωσε: «Το καλοκαίρι έχει Νάξο. Λίγη μα πολύ λίγη ξεκούραση. Μακάρι να μπορούσα να μαγειρέψω σε όλη την Ελλάδα και να μπορέσει όλος ο κόσμος να φάει αυτά που μαγειρεύω. Από τον χειμώνα τα κεφάλια κάτω και πάλι δουλειά».

Καλλιόπη Μπεζαντέ

Όσο για το τι της έχει λείψει από τον… έξω κόσμο αυτά είναι ο χορός, τα τραπέζια με τους φίλους της, αλλά όλα στην ώρα τους. «Μου αρέσει όταν θέλω κάτι να το κατακτώ με δουλειά και θα φτάσουμε στον στόχο μας… την καντίνα! Από τα προηγούμενα MasterChef θαύμαζα όλα τα παιδιά για διαφορετικούς λόγους. Μου αρέσει να κάνω υπερήφανους τους δικούς μου ανθρώπους, τον εαυτό μου, αλλά και τον γυναικείο πληθυσμό που κάποιο ποσοστό μπορεί να ταυτιστεί με εμένα», κατέληξε η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top