Τελικός MasterChef: Η Καλλιόπη προσκάλεσε την Clare Smyth στη Νάξο

Άρεσε το πιάτο της παίκτριας στη βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin σεφ;

Το πιάτο που έφερε η βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin chef, Clare Smyth, δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση και για τους δύο φιναλίστ του MasterChef 2022

Τελικός MasterChef: Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Τελικός MasterChef: Η έναρξη του live και τα πρώτα λόγια των κριτών

Το πιάτο που δοκίμασε πρώτη η guest chef ήταν αυτό της Καλλιόπης. Όταν τη ρώτησε για το στιλ μαγειρικής που της αρέσει και τι θέλει να κάνει, η Καλλιόπη της μίλησε για την καντίνα που θέλει να ανοίξει στηριγμένη στη μαγειρική του νησιού της, της Νάξου.  

Τελικός MasterChef: Το πιάτο αντιγραφής της τελικής μαγειρικής δοκιμασίας

Με... πάσα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η Καλλιόπη κάλεσε την Clare Smyth να τη φιλοξενήσει όποτε θέλει στο νησί της. «Όποτε θέλετε το σπίτι στο χωριό ή αυτό στην παραλία είναι ανοιχτό. Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό», είπε η φιναλίστ. 

Τελικός MasterChef: H είσοδος της Clare Smyth προκάλεσε... ανατριχίλα!

Παρά τις μικρές αστοχίες, το πιάτο της Καλλιόπης άρεσε πολύ στην Clare Smyth. «Νομίζω τα έχει πάει πολύ καλά, είναι νοστιμότατο. Ειδικά η σάλτσα ειναι φανταστική, πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή. Το ψάρι είναι πολύ καλά μαγειρεμένο. Ίσως τα πράσα ήθελαν περισσότερα καρυκεύματα και η μπαλοτίνα πατάτας ήθελε 1-2 λεπτά περισσότερο μαγείρεμα. Κατά τα άλλα αφήνει μια πολύ καλή επίγευση», δήλωσε.

Τελικός MasterChef: Η βαθμολογία των δύο φιναλίστ για την πρώτη δοκιμασία

Τελικός MasterChef: Έτσι ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού

Στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αν θα έπαιρνε την Καλλιόπη στο βραβευμένο της εστιατόριο, απάντησε: «Ναι σίγουρα. Σίγουρα θα την προσλάμβανα!».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top