Ellen DeGeneres: Τέλος εποχής για την εκπομπή της - Αυλαία 19 χρόνια μετά

Τελευταία καλεσμένη η Jennifer Aniston

Δείτε το σχετικό βίντεο για την Ellen DeGeneres από το Breakfast@Star

Mετά από 3.200 επεισόδια και 19 τηλεοπτικές σεζόν, έπεσαν τίτλοι τέλους για το The Ellen DeGeneres Show.

Η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στην επαγγελματική της καριέρα, στη σκιά του σκανδάλου που την ήθελαν να έχει τη χείριστη συμπεριφορά στους συνεργάτες της. 

Τέλος εποχής: Η Έλεν Ντε Τζένερις έγραψε την τελευταία της εκπομπή!

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, κατά τη διάρκεια του φινάλε της σειράς, η ίδια εστίασε τον εναρκτήριο μονόλογό της στο πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος για την γκέι κοινότητα σήμερα σε σχέση με τότε που ξεκινούσε την εκπομπή.

«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε την εκπομπή, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή εγώ ήμουν διαφορετική», είπε.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου, δεν μπορούσα να πω "γκέι" στην τηλεόραση. Δε μου επιτρεπόταν να πω "γκέι". Το έλεγα πολύ στο σπίτι. "Τι τρώμε για γκέι πρωινό;", είπε αστειευόμενη. «Δεν μπορούσαμε να πούμε "γκέι". Δεν μπορούσα να πω "εμείς", γιατί αυτό θα υπονοούσε ότι ήμουν με κάποια», συνέχισε.

«Σίγουρα δεν μπορούσα να πω «η σύζυγος» κι αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω «η σύζυγος όλη την ώρα». Η κάμερα έδειξε εκείνη τη στιγμή την ηθοποιό, Portia de Rossi, σύζυγο της Ellen.

Ellen DeGeneres: Βonus εκατομμυρίων στους συνεργάτες της

«Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα, «Εντάξει, τότε θα είμαι καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;», πρόσθεσε.

Στο πλατό και η Jennifer Aniston, η οποία ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εναρκτήρια εκπομπή του The Ellen DeGeneres. Τώρα εμφανίστηκε ως η πρώτη καλεσμένη και για το φινάλε. Αφού σημείωσε ότι η Aniston έχει εμφανιστεί στο σόου 20 φορές όλα αυτά τα χρόνια, η παρουσιάστρια τη ρώτησε πώς αισθάνθηκε όταν τελείωσαν τα Φιλαράκια μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, το 2004. 

«Λοιπόν, πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα θεραπεία. Και μετά έκανα μια κίνηση που ονομάζεται The Breakup, είπε με χιούμορ η Aniston. «Απλώς δέχτηκα το τέλος»  συμπλήρωσε. Χάρισε στην παρουσιάστρια δε, ένα χαλάκι που έγραφε «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις» και στη συνέχεια παρουσίασε ένα μοντάζ που έφτιαξε το συνεργείο της σειράς με στιγμιότυπα από την καριέρα της DeGeneres.

Η δεύτερη καλεσμένη  ήταν η Billie Eilish, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή το 2018, όταν ήταν 16 ετών, ενώ το μουσικό φινάλε ανέλαβε η αγαπημένη τραγουδίστρια, Pink.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top