Ελένη Μενεγάκη: Γιατί πέρασε άσχημα στη γιορτή της;

Πήγε στην παραλία και της βγήκε... ξινό!

Μεγάλη γιορτή ήταν το Σάββατο, καθώς γιόρταζαν οι Κωνσταντίνοι, Κωνσταντίνες και οι Ελένες όλης της Ελλάδας. Ανάμεσα στους χιλιάδες που γιόρταζαν ήταν και η Ελένη Μενεγάκη

Το post της Ελένης Μενεγάκη για την ονομαστική της εορτή

Η γνωστή παρουσιάστρια δε σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους τηλεθεατές της, από φιλικά της πρόσωπα, συγγενείς και συνεργάτες.

Εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό του Σαββάτου, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να επισκεφτεί παραλία της Αττικής και να χαλαρώσει πλάι στο κύμα. Μαζί της φυσικά, ήταν και η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα. Ακούγεται σαν ένα όμορφο Σάββατο, αλλά τελικά δεν πήγαν όλα όπως τα υπολόγιζε η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η εξόρμησή της με την κόρη της δεν είχε αίσιο τέλος, αφού ο έντονος ήλιος τις έκαψε και προκάλεσε αδιαθεσία στην Ελένη.

«Πήγα για μπάνιο το πρωί με τη μικρή μου κόρη γιατί είχε πάρα πολύ ζεστό καιρό και ήμουν στην Αθήνα μέχρι να έρθει το έτερόν μου ήμισυ το απόγευμα. Οπότε είπα να μην τη χάσουμε την ημέρα. Πήγαμε οι δυο μας και κατακαήκαμε, ενώ ήμασταν κάτω από ομπρέλα. Έφυγα άρρωστη από εκεί. Δηλαδή, ανακατευόμουν, ήμουν λες και έπαθα ηλίαση. Ήμουν χάλια, έκανα αέρα, λέω “τι έπαθα”» εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της.

Αργότερα, όμως, συνήλθε, όπως είδαμε από το στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου στο οποίο μάζευε κεράσια. Μία οικογενειακή παράδοση που τηρεί κάθε χρόνο αυτή τη μέρα.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία στον κήπο της και η οικογενειακή παράδοση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top