Shopping Star: Καλοκαιρινό το θέμα της νέας εβδομάδας!

Η μάχη του στυλ συνεχίζεται στο Star! Καθημερινά, στις 16:00

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 23/5

Το «Shopping Star», το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επέστρεψε ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της! Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Φεστιβάλ Καννών 2022: Η Βίκυ Καγιά «έβαλε φωτιά» στο κόκκινο χαλί!

«Shopping Star» της 33ης εβδομάδας της 6ης σεζόν, αναδείχθηκε, η 43χρονη Νάγια, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

shopping star

Shopping Star: Η πασαρέλα της Νάγιας

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 34ης εβδομάδας, για την 6η σεζόν του Shopping Star!

  • Η 36χρονη Γεωργία, πατρονίστ
  • Η 22χρονη Ελένη, μικροβιολόγος
  • Η 39χρονη Σοφία, make up artist
  • Η 27χρονη Χρύσα, δημόσιος υπάλληλος
  • Η 52χρονη Αλεξάνδρα, κομμώτρια

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, δίνουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα αυτής της εβδομάδας στο «Shopping Star» είναι: «Μοδάτη με βερμούδα».

shopping star

Κάθε Παρασκευή στο τέλος του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάζει τη δική της πρόταση για το look της εβδομαδιαίας fashion αποστολής, προτείνοντας πολύ χρήσιμα και πρακτικά tips, έξυπνες ιδέες, λύσεις και συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν ενδυματολογικά τις εμφανίσεις μας αλλά και τη διάθεσή μας!

«Shοpping Star», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 6η χρονιά στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top