Elif: Ο Μαχίρ αποφασίζει να επισκεφθεί τη Μελέκ - Δείτε το νέο επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις του νέου επεισοδίου

Δείτε πώς τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο της Elif (1079) 

Elif - Περίληψη επεισοδίου Τρίτης 21/6 (1080)

Δείτε το επεισόδιο 1080 

Η Ελίφ και η Μελέκ είναι πολύ λυπημένες καθώς δεν έχουν ακούσει η μία νέα από την άλλη για πολύ καιρό. Ωστόσο, κάποια καλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή τους.

Δείτε όλα τα νέα επεισόδια της Elif στη σελίδα https://www.star.gr/tv/seires/elif

Η Χουμεϊρά μαθαίνει ότι η Ελίφ μεταφέρεται στο δωμάτιο της Κιγιμέτ και αντιδρά. Η Ελίφ επιστρέφει στο δωμάτιό της. Η μικρή νιώθει λίγο ανακουφισμένη καθώς δεν χρειάζεται να μείνει στο δωμάτιο της Κιγιμέτ. Η Μελέκ και η Ελίφ λαμβάνουν τα καλά νέα, την επόμενη μέρα είναι η ημέρα επισκεπτηρίου στη φυλακή. Είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένες για αυτό.

Ο Μαχίρ αποφασίζει να επισκεφθεί τη Μελέκ. Αλλά δυστυχώς παρουσιάζονται κάποια προβλήματα για τον Μαχίρ και την Ασλί και γίνεται αδύνατο για την Ελίφ να δει τη μητέρα της. Το κοριτσάκι απογοητεύεται για άλλη μια φορά. Η Κιγιμέτ επιμένει να τα βάζει μαζί της και την εμποδίζει να πάει στη φυλακή να επισκεφθεί τη μητέρα της.

Στο μεταξύ η Χουμέιρα μαθαίνει ότι είναι μέρα επισκεπτηρίου στη φυλακή και βλέπει τη λύπη της Ελίφ που δεν μπορεί να δει τη μητέρα της. Τη λυπάται πολύ και αποφασίζει να την πάει εκείνη να δει τη μητέρα της...  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top