Παναγιώτης: Αν κινδυνεύσει ο Νίκος θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας

Οι προβλέψεις του Νίκου Π. για την τελική τριάδα

Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Παναγιώτη να επιλέξει τον Νίκο Π., ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας στη χθεσινή (4/5) εξωτερική δοκιμασία του MasterChef 2022, μιας και οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια και ρώτησε τον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας γι’ αυτή του την απόφαση.

«Τελευταία φορά που είχα κερδίσει το Τεστ Δημιουργικότητας είχα πει πως θα βάλω αρχηγό αντίπαλης ομάδας τον Μπόμπαινα για να γίνει αυτή η ίντριγκα. Έχει κουράσει λίγο και είπα αυτή τη φορά να ευθυμήσουμε λίγο. Δε θα έβαζα ποτέ αντίπαλο στην άλλη ομάδα, αν δεν είχα την κάρτα ασυλίας. Αν κινδυνεύσει, θα τη χρησιμοποιήσω».

MasterChef 6, Νίκος Π
Από την πλευρά του ο Νίκος Π., σχολίασε: «Ήθελα να περάσω από τη θέση του αρχηγού, πριν φύγω από το παιχνίδι. Στην αρχή λέγαμε να γίνει η παρέα μου μια ομάδα, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία αν χάναμε. Ο στόχος μου ήταν να φτάσω στην τελική δεκάδα και το κατάφερα. Ο μόνος τρόπος να ενώσω την ομάδα ήταν να πω στον Δημήτρη ότι τον «πιστεύω» και να το δει μαγειρικά. Πιστεύω πως στην τελική τριάδα θα είναι ο Νικήτας, ο Γιάννος και ο Παναγιώτης».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top