Αμερική έχεις Ταλέντο: Διαγωνιζόμενος έμεινε παράλυτος μετά από λάθος κόλπο

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν συντρίβοντας ανάμεσά τους τον διαγωνιζόμενο

Ο Jonathan Goodwin έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Britain's Got Talent».

Ο πρώην διαγωνιζόμενος πλέον κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο μιας και έμεινε παράλυτος έπειτα από ένα κόλπο που πήγε στραβά κατά τη διάρκεια μιας πρόβας στο «America's Got Talent: Extreme».

Όλα ξεκίνησαν όταν κρεμάστηκε από ύψος 21 μέτρων με ένα σχοινί, προσαρτημένο σε μια ειδική στολή που φορούσε. Δεξιά και αριστερά του κρέμονταν δύο αυτοκίνητα, τα οποία κουνιούνταν μπρος πίσω.

Σκοπός του κόλπου ήταν ο διαγωνιζόμενος να απελευθερωθεί από τα «δεσμά» του και να προσγειωθεί σε ένα στρώμα που βρισκόταν στο έδαφος, αποφεύγοντας, ταυτόχρονα, να συγκρουστεί με τα δυο αιωρούμενα αμάξια.

Δυστυχώς, το κόλπο πήγε στραβά και τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πήραν φωτιά, συντρίβοντας ανάμεσά τους τον Jonathan Goodwin.

Η αρραβωνιαστικιά του, η ηθοποιός Amanda Abbington, η οποία έχει εμφανιστεί στο Sherlock του BBC, αποκάλυψε επίσης ότι ο 42χρονος Goodwin υπέστη πολλούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός κομμένου νωτιαίου μυελού και εγκαυμάτων τρίτου βαθμού.

Μιλώντας στο podcast του Jay Rayner Out To Lunch, η Abbington είπε: «Έπεσε από ύψος 30 μέτρων εχασε ένα νεφρό, έσπασε και τις δύο ωμοπλάτες, έσπασε και τα δύο πόδια. Έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού, έσπασε τη σπονδυλική του στήλη και έκοψε τον νωτιαίο μυελό και παραλίγο να πεθάνει, ακόμα και την ώρα του χειρουργείου».

Ο Goodwin χρησιμοποιεί πλέον αναπηρικό καροτσάκι και η Abbington πρόσθεσε ότι ο αρραβωνιαστικός της παραμένει «θετικός, αισιόδοξος και δυνατός».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top