MasterChef 2022: Ελπίδα ή Ελισάβετ κέρδισε την ατομική ασυλία;

Ποια φόρεσε τη λευκή ποδιά;

Η μπλε ομάδα με αρχηγό την Ελισάβετ απέτυχε να φτιάξει ένα ιταλικό μενού που να εντυπωσιάσει τους κριτές και την καλεσμένη πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli κι έτσι ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία από την κόκκινη ομάδα.

MasterChef: Οι νικητές απόλαυσαν αυθεντικό ιταλικό δια χειρός Μάγκυς

Οι «μπλε» είχαν μια τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Στο τέλος το μέλος εκείνο που θα κερδίσει τη μια και μοναδική ασυλία δε θα μπορεί να ψηφιστεί στο αυριανό συμβούλιο που θα αναδείξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

MasterChef: Ελισάβετ VS Ελπίδα για την ασυλία

Ελισάβετ και Ελπίδα μονομάχησαν για την ασυλία

Στην πρώτη φάση της δοκιμασία ασυλίας που απαιτούσε από τους παίκτες να ετοιμάσουν μια κλασική συνταγή ζυμαρικών νικήτριες αναδείχθηκαν η Ελπίδα με την Ελισάβετ.

MasterChef Ελπίδα

Η Ελπίδα νικήτρια της ατομικής ασυλίας

Στη δεύτερη φάση που έπρεπε να φτιάξουν τρεις τέλειες πίτσες την καλύτερη προσπάθεια είχε η Ελπίδα, κερδίζοντας έτσι την ασυλία από την Ελισάβετ και την είσοδό της στους TOP 10 του φετινού διαγωνισμού.

Οι πίτσες που έφτιαξε η Ελπίδα

Οι πίτσες που δοκίμαν οι κριτές από την Ελπίδα

«Σίγουρα θα ψηφιστώ και δε με νοιάζει κιόλας. Είμαι εδώ για να παλέψω. Πολλοί θα θέλανε το είδα στα μάτια τους ότι όταν τους είπα ''μην ανησυχείτε θα παλέψω ήταν με κάτι χαμόγελα και όλοι με αγκάλιαζαν και με αγαπούσαν και μου λέει ο Γιάννος δεν τα βλέπεις; Ξύπνα άνοιξε τα μάτια σου θα σε φάνε, θέλουν τη θέση σου''. Και τον ευχαριστώ γι' αυτό, άλλη μια φορά με βοηθάει», δήλωσε στο τέλος η Ελισάβετ αναφορικά με τη συμπεριφορά των συμπαικτών της μετά την ήττα τους.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top