Elif: Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται online!

Ο πέμπτος κύκλος της τουρκικής σειράς αποκλειστικά στο star.gr/tv

Τα νέα επεισόδια της Elif θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 14.00, αποκλειστικά στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο StarTV, ώστε να μη χάσετε τη συνέχεια του 5ου κύκλου της τουρκικής σειράς!

Δείτε το επεισόδιο της Δευτέρας

Τι έγινε τη Δευτέρα 4/4, στην Elif

Η Κιγιμέτ νοσηλεύεται και παραμένει σε κώμα. Η οικογένεια Χακτανίρ είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο Μαχίρ φτάνει στο νοσοκομείο, λέγοντας πως μόλις έμαθε τι συνέβη. Είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να κρύψει τη μεγάλη του θλίψη και αγωνία, τη στιγμή που η μητέρα του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μιλώντας με τη Ματσιντέ, μαθαίνει τα αγνά της αισθήματα για την Κιγιμέτ και αυτή η συνειδητοποίηση τον κάνει να μετανιώνει για όλα όσα της έχουν κάνει. Όμως η Κιγιμέτ συνέρχεται και με το που ανοίγει τα μάτια της σκέφτεται νέα σχέδια για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ.

Ο Σαφάκ μιλάει με τον Τουφάν σχετικά με τον Εμιρχάν και εκείνος τον διαβεβαιώνει για τις δήθεν καλές του προθέσεις και του εξηγεί πως για τον Εμιρχάν βρίσκεται συνέχεια μπροστά τους.

Η Μελέκ φυλακίζεται. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αναφέρει το αληθινό της όνομα, το Μελέκ. Ο Κερέμ μαθαίνει το αληθινό της όνομα, αλλά δεν ξέρει πως η Μελέκ είναι αυτή που αναζητά η μητέρα του.

Ο Κερέμ κατηγορεί τη Μελέκ πως δηλητηρίαζε τη μητέρα του και πως ήθελε να κάνει κακό στην οικογένειά του…

Για να δείτε τη συνέχεια της Elif επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.star.gr/tv/seires/elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top