Γουίλ Σμιθ: «Η συμπεριφορά μου στα βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη»

Η συγγνώμη του κινηματογραφικού σταρ στον Κρις Ροκ και την Ακαδημία

Δείτε το βίντεο με το χαστούκι από το Breakfast@Star

Το χαστούκι που έδωσε στον κωμικό ηθοποιό Κρις Ροκ «ζωντανα» στα 94α βραβεία Όσκαρ, λόγω ενός αστείου που έκανε για το κούρεμα της συζύγου του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ο Γουίλ Σμιθ βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα όλου του πλανήτη

Όσκαρ 2022: H στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ, πριν από λίγες ώρες ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ αλλά κι από τους συντελεστές της ταινίας King Richard, που του χάρισαν το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου

Κρις Ροκ Γουίλ Σμιθ

Η στιγμή όπου ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

«Έτσι το κάνουμε» - Ο γιος του Σμιθ τον στηρίζει για το χαστούκι στα Όσκαρ

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, από τον Κρις. Ξέφυγα κι έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης. 

Κρις Ροκ Γουίλ Σμιθ

Ο Ροκ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη «ζωντανά» στην τηλεόραση! /Φωτογραφία AP Images

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γουίλ Σμιθ: Ο ανοιχτός γάμος με την Τζέιντα και η μάχη της με την αλωπεκία

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου στην ταινία του King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι σε συνεχή εξέλιξη», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Γουίλ Σμιθ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top