Μάριος: «Θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα στο MasterChef»

«Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα»,είπε ο παίκτης του διαγωνισμού

Πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης αποχώρησε από το MasterChef 2022 και ο Μάριος αντέδρασε άσχημα όταν κατάλαβε ότι ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας δε θα επέστρεφε στο σπίτι.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

MasterChef 6 Γρηγόρης

MasterChef 6 Γρηγόρης

«Η Καλλιόπη μπορεί να είναι στους κόκκινους, αλλά αλλού κάνει πηγαδάκια», είπε ο παίκτης στην κάμερα του διαγωνισμού και πρόσθεσε πως ο Νικήτας είναι «ψεύτικος» και δε στεναχωριέται πραγματικά για τον Γρηγόρη.

Γρηγόρης ή Καλλιόπη; Ποιος από τους δύο αποχώρησε;


«Δε θα περάσει καλά ο Νικήτας, δε θα περάσει καλά η Πόπη, δε θα περάσει καλά η Φανή. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει!», είπε έξαλλος ο Μάριος.

MasterChef 6 Μάριος

MasterChef 6 Μάριος

Αυτά τα λόγια τα επανέλαβε και μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας όπου οι παίκτες μαγείρεψαν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για 100 πρόσφυγες.

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό. Θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ. Κάνουν τα πάντα για να φανούν και να πάνε παρακάτω», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» που βρέθηκε στα παρασκήνια του MasterChef 2022.

«Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη ως sous chef. Δεν ξέρω αν μπορώ να την επισκεφθώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», πρόσθεσε κλείνοντας.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top