Γρηγόρης MasterChef: Του χάλασε τα ρούχα και δεν έλεγε ούτε το όνομά της

Τι είπε μετά την αποχώρησή του - Όσα συμβαίνουν στο σπίτι του MasterChef 6

Θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του MasterChef 2022, αλλά τελικά μια μεγάλη αστοχία στη χθεσινή (22/03) αντιγραφή πιάτου τον έθεσε εκτός διαγωνισμού.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Μετά την αποχώρησή του, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» και μίλησε για όλα όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης του MasterChef στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star

«Είμαι στενοχωρημένος που έφυγα και άφησα τα παιδιά πίσω. Οι Μπλε είναι οι Μπλε. Οι δικοί μου είναι οι Κόκκινοι. Ο Μάριος είναι αδερφός, δέσαμε πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Δείτε την audition του Γρηγόρη που τον έβαλε μέσα στο σπίτι του MasterChef

Ο Γρηγόρης καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

«Η Καλλιόπη μπορεί να είναι στους κόκκινους, αλλά αλλού κάνει πηγαδάκια»

Ο Μάριος αντέδρασε μάλιστα άσχημα όταν κατάλαβε πως ο Γρηγόρης ήταν αυτός που δεν επέστρεψε στο σπίτι.
«Η Καλλιόπη μπορεί να είναι στους κόκκινους, αλλά αλλού κάνει πηγαδάκια», είπε ο παίκτης στην κάμερα του διαγωνισμού και πρόσθεσε πως ο Νικήτας είναι «ψεύτικος» και δε στεναχωριέται πραγματικά για τον Γρηγόρη.

Μάριος

Μάριος, MasterChef 6

«Δε θα περάσει καλά ο Νικήτας, δε θα περάσει καλά η Πόπη, δε θα περάσει καλά η Φανή. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει!», είπε έξαλλος ο Μάριος. «Το μόνο σίγουρο είναι πως τον Μάριο τον πείραξε πάρα πολύ που αποχώρησα. Εγώ είχα καλή σχέση με τον Νικήτα, δεν ξέρω γιατί τσαντίστηκε ο Μάριος», σχολίασε με τη σειρά του ο Γρηγόρης.

Η Φανή ήταν η αρχηγός της μπλε ομάδας στην πρώτη ομαδική δοκιμασία

Η Φανή ήταν η αρχηγός της μπλε ομάδας στην πρώτη ομαδική δοκιμασία

Ο λόγος που ο Γρηγόρης δεν ήθελε να πει το όνομα της Φανής

Στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία είχαμε δει τον Γρηγόρη ως αρχηγό της Κόκκινης Ομάδας να επιλέγει για αρχηγό των Μπλε τη Φανή.
Μάλιστα, είχε αποφύγει να την πει με το όνομά της προσφωνώντας τη ως «η κοπέλα με το καρό πουκάμισο».

Ο ίδιος εξήγησε τι είχε συμβεί ανάμεσά τους και είχε αυτή τη στάση απέναντί της. «Να πω την αλήθεια, είχε γίνει ένα μπέρδεμα. Έβαλα πλυντήριο και ήταν τα ρούχα της Φανής μαζί με τα δικά μου. Στο τέλος τα δικά μου έγιναν όλα μπλε. Από εκείνη την ημέρα σταμάτησα να λέω το όνομά της. Δεν λογομαχήσαμε ποτέ, αλλά και οι δυο τραβήξαμε το σχοινί. Όταν ήρθε στους Κόκκινους τα βρήκαμε».

«Ο Μπόμπαινας είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος»



«Ο Μπόμπαινας είναι μεγάλη ιστορία. Είχα καταλάβει ότι κάνει το κομμάτι του. Δεν τον ήθελα στην ομάδα μου και το ήξερε αυτό. Την ημέρα με τις βαλίτσες μας πρόσβαλλε όλους. Θεωρώ ότι όλο αυτό που έκανε ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής για να προχωρήσει στον διαγωνισμό. Ο Μπόμπαινας είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος», πρόσθεσε κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top