Κάτια Ταραμπάνκο: Έτσι ενημερώθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Όσα αποκάλυψε με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, έχοντας επιστρέψει πριν από λίγα 24ωρα στην Ελλάδα.

Κάτια Ταραμπάνκο: Δύσκολες ώρες για την οικογένειά της στην Ουκρανία

Η νικήτρια του GNTM 2, βρέθηκε τη Δευτέρα καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά. Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο, το μοντέλο αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία, από όπου κατάγεται και μέχρι σήμερα μένουν συγγενείς της.

Κάτια Ταραμπάνκο Νίκος Μουτσινάς

Κάτια Ταραμπάνκο & Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι

Η Κάτια σχολίασε σχετικά: «Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι κι από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά με ενημέρωσε διακριτικά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτει 2022, με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως».

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε το 2022 στο ριάλιτι επιβίωσης

Κάτια Ταραμπάνκο: Η ηλικία, η καταγωγή και η ζωή της

«Είχε παραμείνει ένας ανοικτός κύκλος, έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει. Τον πρώτο καιρό ήμουν παλτό, δεν έβρισκα με τίποτα τον στόχο, έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματά μου. Από εκεί και πέρα δεν έβλεπα Survivor, οπότε δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει. Η δεύτερη εμπειρία ήταν μια πρώτη εμπειρία, ήταν εντελώς διαφορετική και οι ομάδες, ήταν άλλος ο καιρός και γενικά ήταν όλα αλλιώς. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί φέτος. Μου πήρε λίγο χρόνο να εγκληματιστώ», σχολίασε το μοντέλο για τη δεύτερη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top