MasterChef backstage: Όσα είπαν οι δύο αρχηγοί από την εξωτερική δοκιμασία

Οσα ειπαν Γρηγόρης και Δημήτρης για την κάρτα ασυλίας

Δείτε το σχετικό βίντεο από τα παρασκήνια του MasterChef

Με τους δύο αρχηγούς των ομάδων μετά την πρώτη εξωτερική ομαδικά δοκιμασία μίλησε η Νανά Ηλιοπούλου με την κάμερα του Breakfast@Star

Ηλίας Μαμαλάκης: Τι είπε για την ελληνική κουζίνα στο MasterChef

MasterChef Γρηγόρης

Οι δύο αρχηγοί, Γρηγόρης & Δημήτρης, μένουν στο ίδιο δωμάτιο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Γρηγόρης, που ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι αν είχε την κάρτα ασυλίας θα την έδινε στον Δημήτρη. «Αν είχα την κάρτα θα την έδινα, αλλά αν ήταν μεταξύ εκείνου και της κόκκινης ομάδας, θα υπερασπιζόμουν την ομάδα μου», σχολίασε. «Θα του έλεγα “μαγείρεψε ρε Μπόμπαινα, είσαι old school, βγάλ’τα πέρα μόνος”», πρόσθεσε. 

MasterChef: Η Καλλιόπη κάνει... εκπομπή μαγειρικής!

«Έχουμε έρθει κοντά; Με τον Δημήτρη είμαστε στο ίδιο δωμάτιο, τον πειράζω με πειράζει, ανταλλάσσουμε μαγειρικές ιδέες, λέμε διάφορα πράγματα… δεν έρχομαι κοντά με πολλούς ανθρώπους, αλλά στο παιχνίδι περνάμε καλά», δήλωσε. 

MasterChef Δημήτρης

Η κλίκα των «μπλε» θέλει να βγάλει από το παιχνίδι τον «Μπόμπαινα»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης δήλωσε ότι παρά τα… φιδάκια στην ομάδα του, σε αυτήν τη δοκιμασία τα πήγανε καλά. «Έπεσαν σε χειμερία νάρκη», είπε γελώντας. Για την κόντρα του με τον Βασίλη δήλωσε: «Ο Βασίλης θα έλεγε σίγουρα διώξτε τον Δημήτρη και φέρτε πίσω την Φανή». Στη συνέχει ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας, ενώ μίλησε και για τη φιλία του με τον Γρηγόρη, τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας.  

MasterChef 2022: Όταν ο θείος Λεωνίδας έχει κέφια...

Για το… βιβλαράκι που κρατάει με όσους αποχωρούν και τις προβλέψεις του, είπε με χιούμορ: «Δεν μπορώ να πω ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει. Έχω πέσει μέσα κατά 75%... δεν υπολόγιζα τις επιστροφές!».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top