Η Ζήνα απαντά για τους γονείς στην Πάτρα: «Να σας πω ότι δεν είμαι ηλίθια»

Η Ζήνα Κουτσελίνη για τα σχόλια μετά τη συνέντευξη των γονιών

Απάντηση στα σχόλια που δέχτηκε μετά την πρώτη συνέντευξη των γονιών από την Πάτρα που έχασαν τα τρία παιδιά τους, έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Θάνατος κοριτσιών: Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ένωση Ιατροδικαστών

Η παρουσιάστρια του Star απάντησε ευθέως σε όσους τις έγραψαν αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Διαβάζω τι γράφετε και στο Twitter και το Instagram και παντού. Να σας πω ότι δεν είμαι ηλίθια. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά αν μιλάμε για αμέλεια και στα τρία παιδιά ή αν κάποιο είχε γονιδιακό θέμα ή κάτι του συνέβη ή καρκίνος κτλ. Ούτε είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πει ''αυτή έχει εγκληματήσει, αυτός είναι ο εγκληματίας, αυτός ο ιατροδικαστής''. Αυτά είσαι θέματα της Εισαγγελίας» είπε.

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε μέσα από την εκπομπή της

Πάτρα: «Δεν προκύπτει ανθρωποκτονία για τον θάνατο της Μαλένας»

«Ηλίθια μπορεί να είμαι αλλά μερικές φορές είμαι ο άνθρωπος που κάθομαι σε αυτή εδώ την εκπομπή και σέβεται τους ανθρώπους και που έχουν δώσει συνέντευξη και που έχουν μιλήσει και που έχουν καταθέσει την ψυχή τους. Ο χαρακτηρισμός από την άλλη πλευρά και απέναντι είναι πολύ εύκολος. Από την πολυθρόνα. Από το πρόβλημα είναι πολύ πιο δύσκολος. Πιστέψτε με. Καθίστε μια μέρα απ' την απέναντι πλευρά. Περάστε από τους τρεις ρόλους: εσείς, ο άλλος κι ο κριτής. Ο πιο εύκολος ρόλος είναι αυτός του κριτή. Εγώ η ηλίθια Ζήνα, το είπα αυτό 13 και 58 δευτερόλεπτα, αγαπητοί του καναπέ» απάντησε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top