Mad Clip: Κυκλοφορεί ο τελευταίος του δίσκος οκτώ μήνες μετά τον θάνατό του

Money And Drugs Can't Live In Poverty ο τίτλος του

Δείτε ρεπορτάζ για τον Mad Clip από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον τράπερ Mad Clip, όμως φαίνεται πως η καριέρα του συνεχίζεται και μετά θάνατον.

Φουρέιρα για δυστύχημα Mad Clip: Ήμουν η πρώτη που έφθασα εκεί     

Στις 29 Απριλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος με τίτλο Money And Drugs Can't Live In Poverty.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, η συγκεκριμένη δουλειά θα περιλαμβάνει συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες που αποτελούσαν «οικογένεια» για τον Mad Clip, ενώ κάποια κομμάτια θα έχουν και video clip, φυσικά με πλάνα αρχείων που υπήρχαν ήδη.

Πιο αναλυτικά, δεδομένη είναι η συμμετοχή των Dj Stephan, Fly Lo, Fy, Light, Strat, Thugh Slime, ενώ το executive produsing θα αναλάβει ο Skive.

Το brand που θα συνοδεύει την κυκλοφορία του δίσκου είναι της Capital Music, αλλά θα κυκλοφορήσει από το προσωπικό κανάλι του τράπερ στο YouTube.

12 διάσημοι Έλληνες που «έφυγαν» από τη ζωή το 2021

Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια τα οποία είχε προλάβει να γράψει πριν φύγει από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως το Kawasaki, το Nani, το Chit Chat, το Εκατομμυριούχος και το Streets.

Mad Clip: To τροχαίο που σόκαρε την Ελλάδα

Θυμίζουμε οτι το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα, στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης. Ο Mad Clip διακομίσθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση κι εν συνεχεία στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top