Φουρέιρα για δυστύχημα Mad Clip: Ήμουν η πρώτη που έφθασα εκεί     

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ελένη Φουρέιρα στο breakfast@star

Τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε το δυστύχημα του Mad Clip αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια η Ελένη Φουρέιρα στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster.  

Tα συγκινητικά λόγια της Φουρέιρα για τον Mad Clip

«Κοίταξε εγώ αποφεύγω να μιλάω για αυτό γιατί δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που νιώθω. Στο κεφάλι μου το έχω αφήσει ότι είναι κάπου στο εξωτερικό γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Δεν έχω μιλήσει για αυτό αλλά δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο με τον οποίο ήσουν πριν τρία λεπτά μαζί και να νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει και να τον παίρνεις τηλέφωνο και να μην το σηκώνει» δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Ζόζεφιν: Η συγκίνηση για τον Mad Clip -Η άβολη ερώτηση για τα προσωπικά της

Όπως είπε  την προβλημάτισε αρχικά το γεγονός ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. «Για εμένα ήταν πολύ τρομακτικό όταν έφυγε, να φύγω κι εγώ τρία λεπτά μετά με τον Αλμπέρτο. Τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν με χαιρέτησε και δεν μου το σήκωσε». 

Πατέρας Mad Clip στο Star:  Δε θα οδηγούσε ποτέ μεθυσμένος

Η γνωστή τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι ήταν η ίσως η πρώτη που έφθασε στο σημείο του δυστυχήματος.  

«Εκείνη την ώρα είπα αποκλείεται να μην μου το σήκωνε. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι έχει συμβεί. Πονάει τόσο πολύ η οικογένειά του και αγαπάω τόσο πολύ την μαμά του και την αδερφή του, που δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί θέλω σιγά σιγά να κλείσει αυτή η πληγή. Θα κάνω ότι μπορώ για να μείνει η μνήμη του ψηλά γιατί ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Ίσως το καλύτερο παιδί σε όλα του. Συγκινούμαι και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ γιατί ήμουν ίσως η πρώτη που έφτασα κι είναι πολύ δύσκολο. Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Έκανε όλους τους ανθρώπους γύρω του πολύ ευτυχισμένους» εξομολογήθηκε  η Ελένη Φουρέιρα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top