Νάταλι Κάκκαβα: Τι είχε συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη στον γάμο της;

«Πήγαμε να παντρευτούμε οι δύσμοιροι και σκάσανε όλα τα κανάλια…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast@Star

Με αφορμή τον πανικό που επικρατεί κάθε φορά που παίκτης από το Survivor επιστρέφει στην Ελλάδα, η Νάταλι Κάκκαβα θυμήθηκε στον «αέρα» όσα είχαν συμβεί στον γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Μενεγάκη: «Σχεδόν πάντα με στεναχωρούσε όταν μου έλεγε ότι θα φύγει»

Τότε, τον Μάιο του 2010, ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο.

Ελένη Μενεγάκη Νάταλι Κάκκαβα Γρηγόρης Γκουντάρας

Η φρεσκοχωρισμένη Ελένη Μενεγάκη δε γινόταν να μη βρεθεί στον γάμο του τότε συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ξέρεις τι θυμήθηκα; Όταν παντρευτήκαμε με τον Γρηγόρη. Εγώ ήμουν χρόνια στην τηλεόραση, στο δελτίο καιρού και στην ενημέρωση. Ξαφνικά όταν παντρευτήκαμε, είχε κάτσει ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο κι ήταν η πρώτη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο περιοδικό με την Ελένη και τον Ματέο. Η πρώτη της εμφάνιση, μετά από εκείνη τη δημοσίευση, θα γινόταν στον γάμο μας. Οπότε πήγαμε εμείς οι δύσμοιροι να παντρευτούμε και σκάσανε όλα τα κανάλια. Αυτό δεν ήταν τίποτα. Live στις ειδήσεις, παντού», ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για τη γιορτή του

«Βγαίνω εγώ από το αυτοκίνητο, που να φανταστώ ότι θα γίνει αυτό και μου την πέφτει ο δημοσιογράφος με την γκουμούτσα γιατί ήθελε μια δήλωση. Είχα τον παππού μου τον συγχωρεμένο δίπλα μου κι ήθελε να με παραδώσει», κατέληξε η παρουσιάστρια όπως είδαμε στο Breakfast@Star.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top