Νικόλας Ράπτης: Τα νέα σποτ με τους κόκορες και τις κότες τα «σπάνε»!

Όσα είπε η παρέα του Morning Show του ΔΡΟΜΟΥ 89.8 στο star.gr

Το αλατάκι στην καθημερινότητά μας βάζει ο Νικόλας Ράπτης και η αναπάντεχη παρέα του με το The Morning Show του ΔΡΟΜΟΥ 89.8!

δρομοσ fm κότες κοκορες

Με τον Νικόλα Ράπτη στο τιμόνι και συνεπιβάτες του την Αντιγόνη Βιντιάδη, τον Βασίλη Φορτούνη και τον υπερβατικό μανάβη-μετεωρολόγο Χρήστο Χασάνδρα, τα πρωινά στον ΔΡΟΜΟ 89.8 είναι τουλάχιστον ανατρεπτικά.

Ο Νικόλας, η Αντιγόνη και ο Βασίλης μίλησαν στο star.gr για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια του The Morning Show. Ως κόκορες και κότες μας έκαναν να «λιώσουμε» στα γέλια.

Οι τρεις αγαπημένες φωνές του ραδιοφώνου αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους αλλά και τα προσωπικά τους.

O Νικόλας Ράπτης στα γυρίσματα της καμπάνιας με τους κόκορες και τα κοκόρια, τις πρωινές αυτές φιγούρες, πέρασε πολύ ωραία γιατί ήταν κάτι διαφορετικό και πιστεύει ότι τα νέα σποτ αυτά θα ωθήσουν κάποιον που τα δει στην τηλεόραση να πει «θα ακούσω τα παιδιά το πρωί». Ωστόσο, όπως τόνισεμ, πιστεύει ότι η δύναμή τους κρύβεται στο ραδιόφωνο.

«Ο κόσμος θέλει να σε ακούει το πρωί και να είσαι ευχάριστος, να του φτιάχνεις τη διάθεση. Το πρωινό είναι σίγουρα η καλύτερη ώρα του ραδιοφώνου και μετά, πιστέυω, είναι το απόγευμα η άλλη καλή ζώνη. Εγώ 12 χρόνια κάνω πρωί ραδιόφωνο. Αν περάσουν 10 χρόνια που θα είμαι και 50 χρόνων μπορεί να αλλάξω γνώμη. Ξυπνάω 6 το πρωί, αλλά ποτέ δε μου είναι εύκολο. Δε σηκώνομαι ποτέ από μόνος μου. Με ξυπνητήρι ξυπνάω, αλλά μόλις έρχομαι στο στούντιο συνέρχομαι αμέσως. Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο Μέσο», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτη.

Φέτος τον είδαμε και στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» του Ant1. Ο Νικόλας χάρηκε πολύ που του δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβει τα backstage μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο.

Στο ραδιόφωνο, o Nικόλας, είναι 100% ο εαυτός του όλα τα χρόνια. Στην τηλεόραση προσαρμοζόταν ανάλογα με την κατάσταση. 

«Θα ήθελα να συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού και τον Γιώργο Λιανό»

«Δε γνωρίζω από κοντά τη Ναταλία Γερμανού, αλλά τηλεοπτικά μ’ αρέσει πάρα πολύ. Θα ήθελα να τη γνωρίσω. Μ’ αρέσει πώς μιλάει, πώς στέκεται, μ’ αρέσει πολύ να την ακούω. Νομίζω πως θα κάναμε πολύ καλή παρέα. Πιστεύω πως αν ήμουν σε κάποιο concept μαζί της θα πέρναγα πολύ ωραία. Τη θεωρώ πανέξυπνη και ευφυέστατη και πολύ καλή στη δουλειά της.

Από άντρες γουστάρω πολύ τον Γιώργο Λιανό, τον έχω γνωρίσει τον Γιώργο, είναι φοβερός, έξυπνος, έχει ωραίο χιούμορ και είναι μέσα στην τρελή χαρά! Θα ήθελα με πολλούς να συνεργαστώ, αλλά τώρα αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι που μου ήρθαν στο μυαλό!» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας.

ναταλια γερμανού

Ναταλία Γερμανού
Γιώργος Λιανός
Γιώργος Λιανός

Το love story με την αγαπημένη του και η πρόταση γάμου στο Παρίσι

Τα φετινά Χριστούγεννα ο Νικόλας Ράπτης ταξίδεψε στο Παρίσι με την αγαπημένη του Εμμανουέλα κι εκεί τής έκανε πρόταση γάμου!

Ο Νικόλας Ράπτης μιλάει για τον επερχόμενο γάμο του

Οι δυο τους είναι μαζί έξι χρόνια και ο ραδιοφωνικός παραγωγός θεωρεί ότι είναι η φυσική εξέλιξη μίας υγιούς σχέσης. Η αγαπημένη του δεν περίμενε την πρόταση γάμου, καθώς, όπως είπε, δεν το είχαν συζητήσει καθόλου, αλλά χάρηκε που του είπε το μεγάλο «ναι». Το αγαπημένο ζευγάρι, εξαιτίας της πανδημίας, δε προγραμματίζει τον γάμο του για φέτος, αλλά για την επόμενη χρονιά.

Ο Βασίλης Φορτούνης στο star.gr

Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν σου είπαν πως «θα ξυπνάς πρωί» και θα είσαι on air 07.00- 10.00 στο Δρόμος fm; Σε «ζορίζει» το πρωινό ξύπνημα;

Όταν πέρυσι τον Ιούνιο έπεσε πρώτη φορά στο τραπέζι η ιδέα του να μεταφερθώ από την απογευματινή ζώνη, που ήμουν έξι χρόνια, στο πρωινό, νομίζω αμέσως χάρηκα. Την επόμενη στιγμή όμως άρχισα να αγχώνομαι για το αν θα τα καταφέρω με το πρωινό ξύπνημα και αν γκρινιάζω στον διευθυντή μου ότι πρέπει να μου κολλάει βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα. Σήμερα όμως, πέντε μήνες μετά, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το πρωινό ξύπνημα μού πάει! Δεν αισθάνθηκα να ζορίζομαι ούτε μία μέρα, μάλλον επειδή λατρεύω αυτό που κάνω.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον Νικόλα Ράπτη; Ταιριάζει το χιούμορ σας;

Φαινομενικά είμαστε δύο άνθρωποι πολύ διαφορετικοί, πράγμα που εύκολα θα έκανε κάποιον να συμπεράνει ότι έχουμε και διαφορετικό χιούμορ και γενικότερα αντίληψη για τη ζωή. Κι όμως με τον Νικόλα, πέρα από το μικρό πρώτο διάστημα που ψάχναμε να βρούμε τα πατήματά μας την εκπομπή, ταιριάζουμε σε ανησυχητικό βαθμό, σε πάρα πολλά πράγματα. Πλέον είναι φορές που ξεκινάω να γελάω πριν καν μιλήσει, απλώς κοιτώντας τον.

 

 

H Αντγόνη Βιντιάδη μίλησε στο star.gr για την καριέρα της και την πρωινή εκπομπή στον Δρόμο

 

Ξεκίνησες από τον χώρο της μόδας, πέρασες από την τηλεόραση και πλέον έχεις βρει το «λιμάνι» σου στο ραδιόφωνο. Είσαι ευχαριστημένη που ήρθαν έτσι τα πράγματα; Θα άλλαζες κάτι;

Η αλήθεια είναι πως η επαγγελματική μου ζωή ήταν ένα ταξίδι με πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς. Για πολλά χρόνια ήμουν δημοσιογράφος και μετά ασχολήθηκα με τη μόδα και κάποια στιγμή παράλληλα «βούτηξα» και στον κόσμο του ραδιοφώνου! Δε θα άλλαζα τίποτα, κανένα βήμα, καμία δουλειά, γιατί από όλες κέρδισα και έμαθα εξίσου πολλά. Το ραδιόφωνο είναι η αδυναμία μου και βασικά η ψυχοθεραπεία μου.

 

Πώς τα «βγάζεις πέρα» με τον Νικόλα Ράπτη και τον Βασίλη Φορτούνη; Είναι ‘’double trouble’’; Τι είναι αυτό που σου αρέσει στη συνεργασία σας;

Η φετινή χρονιά είναι η αγαπημένη μου στο ραδιόφωνο. Η ομάδα είναι φανταστική, με τον Νικόλα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε ξανακάνει πρωινό οποτε το ξύπνημα μαζί του το θυμήθηκα όπως το ποδήλατο. Με τον Βασίλη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σκεφτόμαστε και λειτουργούμε το ίδιο. Δέσαμε όμορφα και είμαστε έτοιμοι για πρωινές προκλήσεις! 

Με άκρως ανεβασμένη και παιχνιδιάρικη διάθεση, κάθε πρωί, 7 με 10, η πιο αναπάντεχη παρέα του ελληνικού ραδιοφώνου, η παρέα του Morning Show υπόσχεται να μας γεμίσει ενέργεια και να δώσει άλλη γεύση στα πρωινά μας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top