Πέτρος Πολυχρονίδης: O Τροχός της Τύχης και ο ανταγωνισμός!

Τι είπε για την ταξιδιωτική εκπομπή στο Star

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη συνέντευξη του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Νατάσας Κουβελά στο Breakfast@Star

Ο Χάρης Λεμπιδάκης συνάντησε τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Νατάσα Κουβελά και γύρισε τον δικό του τροχό για να λάβει απαντήσεις!

«Δε θα πω ότι μας έγιναν συνήθεια τα καλά νούμερα αλλά αυτός δεν είναι ο σκοπός να αρέσουμε στον κόσμο; Δεν κοιτάω ποτέ τα νούμερα, δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν απλώς δεν είναι η πρώτη μου έννοια το πρωί που ξυπνάω. Η μόνη σχέση που έχω με αυτό είναι που ζητάω από τον αρχισυντάκτη μου τον Στάθη Μαντά ότι “αν γίνει κάποια στραβή με ενημερώνεις”. Δεν με έχει 8 χρόνια προχωράμε, προχωράμε» ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το πόσο τον επηρεάζουν τα νούμερα της τηλεθέασης.

Η Νατάσα Κουβελά μιλώντας για την αμηχανία των πρώτων ημερών είπε: «Μαγκωμένη θα ήμουν έτσι κι αλλιώς γιατί πρώτη φορά βρίσκομαι στον χώρο της τηλεόρασης, ήταν αναμενόμενο».

Ο ανταγωνισμός δεν φοβίζει τον παρουσιαστή: «Δεν είναι θέμα φόβου εγώ πάντα πίστευα ότι όλοι χωράμε στην τηλεόραση κι ο καθένας ανάλογα με τη δουλειά του θα βρει τον τηλεθεατή του. Δεν είμαστε ο Χαϊλάντερ, θα μείνει μόνο ένας στο τέλος».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης σχολίασε ακόμη την πτώση των ριάλιτι αλλά και την άνοδο της μυθοπλασίας: «Το ένστικτο του κόσμου σε καθοδηγεί, δεν είναι θέμα της ποιότητας των ριάλιτι. Αναμφισβήτητα η μυθοπλασία με τόσο χρήμα που έπεσε θα ήταν καλές και δόξα τω Θεώ δεν έφυγαν χρήματα πεταμένα, έγιναν δουλειές τρομερές και δικαίως τα σίριαλ πήραν αυτό που τους αξίζει».

Όσο για την ταξιδιωτική εκπομπή στο Star είπε: «Ό,τι έχετε διαβάσει για άλλες εκπομπές δεν ισχύει εκτός από την ταξιδιωτική στο Star αλλά δεν θα πω κάτι γιατί ζούμε σε πανδημία αλλά εάν πραγματοποιηθεί θα το δείτε και θα εκπλαγείτε, γιατί πρόκειται από αυτό που αντιλαμβάνομαι ίσως για το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχει δει κανείς στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης».

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Τροχού της Τύχης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top