DWTS: Το συγκινητικό paso doble που χόρεψε ξανά ο Dominik Stars

Το χορευτικό που τον… ξεκλείδωσε!

DWTS

Τον δεύτερο χορό που η κριτική επιτροπή επέλεξε να χορέψει ο Dominik Stars ήταν το paso doble που… ξεκλείδωσε τον νεαρό τραγουδιστή

Στο έβδομο live του Dancing with the Stars, πριν εμφανιστεί στη σκηνή για να χορέψει paso doble σε μία hard rock χορογραφία, ο Dominik αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα του.

«Σήμερα χορεύουμε paso doble και πρέπει να δείξω συγκεκριμένα στοιχεία. Μια ένταση, μια αγριάδα, μια μάχη και εμένα μου αρέσει αυτό γιατί είναι κάποια στοιχεία που τραβάω από τη ζωή μου και τα βάζω μέσα στο χορό. Σε αρκετά μικρή ηλικία έπρεπε να φανώ πολύ δυνατός. Υπήρχε βία μέσα στο σπίτι και τα πράγματα είχαν γίνει επικίνδυνα. Έπρεπε να ξεφύγουμε από τον πατέρα μου, οπότε η μητέρα μου αποφάσισε να μας πάει κι εμένα και τον αδερφό μου και να μας φυγαδεύσει. Λόγω αυτών των γεγονότων έχω φτιάξει μια άμυνα γύρω μου και δεν αφήνω να φανούν συναισθήματα», είχε πει ο Dominik Stars.

Όταν έφτασε η στιγμή της κριτικής για την εκτέλεση της χορογραφίας, ο Jason μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια στον Dominik. Ο Jason Ροδίτης του είπε χαρακτηριστικά ότι είναι περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει στο σόου, από την πρώτη στιγμή, μέχρι και τον τελικό, τονίζοντας ότι τον βλέπει σαν να ήταν γιος του. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε πως η ιστορία του Dominik είναι πολύ συγκινητική και πρέπει να δίνει σε όλους τους ανθρώπους ένα ιδιαίτερο μήνυμα, για να μην το βάζουν ποτέ κάτω και να μην σταματούν να προσπαθούν, μέχρι να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dancing with the Stars

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top