Elif: Όλοι σοκάρονται όταν βλέπουν έτσι τον Κερέμ…

Δείτε τη Δευτέρα το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο Star

Το σκάνδαλο στην οικογένεια και την εταιρία Χακτανίρ, διαρρέει στον Τύπο. Η Κιγιμέτ και η Μελέκ διαφωνούν έντονα για το αν θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τη Ματσιντέ. Τελικά αποφασίζουν να μην το κάνουν. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Κερέμ, που βρίσκεται στη φυλακή.

Η Ζουλιντέ μαθαίνει πως ο Εμιρχάν είναι άρρωστος. Πηγαίνει να τον δει και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι μαζί της αλλά εκείνος δεν θέλει. Η Ζουλιντέ του λέει την αλήθεια σχετικά με τον πατέρα του.

Ο Μαχίρ δίνει στην Ασλί μια δημόσια ανακοίνωση για να τη δημοσιεύσουν. Η Ράνα κανονίζει μια επείγουσα συνάντηση στην εταιρία και έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαχίρ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να πει τα τελευταία νέα στη Ματσιντέ αλλά η Χουμεϊρά την εμποδίζει και την προειδοποιεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Η Ασλί ενημερώνει συνεχώς τη Χουμεϊρά για όποια εξέλιξη. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην εταιρία και έρχεται αντιμέτωπη με τη Ράνα.

Ο Λεβέντ μαθαίνει από την αστυνομία πως ο ύποπτος για την υπόθεση του Κερέμ, ο Τασκίν έχει συλληφθεί και ενημερώνει τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά ανακοινώνει σε όλους τα νέα. Αποφασίζουν να κάνουν ένα τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή του Κερέμ.

Ο Μαχίρ τηλεφωνεί στη Μελέκ και όλοι πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Τασκίν όμως ομολογεί πως ο Κερέμ ήταν αυτός που τον έβαλε να κάνει ό,τι έκανε. Όλοι σοκάρονται όταν βλέπουν τον Κερέμ με χειροπέδες…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top