Μενεγάκη: Ήμουν η πιο τυχερή. Δεν μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου

Όσα είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της

Διαφορετική έναρξη έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/01) η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», έπειτα από δύο ημέρες απουσίας, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Άνοιξε η Αττική Οδός - Χωρίς διόδια έως την Κυριακή

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της σχολίασαν την ταλαιπωρία όσων βρέθηκαν στην Αττική Οδό το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (24/01).

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε τυχερή μιας και έκανε μία ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της το απόγευμα εκείνης της ημέρας, την ίδια στιγμή που πολλοί συνεργάτες της έμειναν για ώρες ακινητοποιημένοι στο σημείο.

«Βγήκαμε έξω στις 4 το απόγευμα από το στούντιο και το περιβάλλον ήταν κάτασπρο. Είπαμε ότι τα καταφέραμε, φεύγουμε για να φτάσουμε στο σπίτι μας. Ήμουν η πιο τυχερή από όλους εδώ μέσα. Άκουγα ότι έκαναν ατελείωτες ώρες να φτάσουν στα σπίτια τους και δεν μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου. Όπως δεν μπορούσε το μυαλό μας να συλλάβει αυτό που έγινε στην Αττική Οδό. Έλεγα πως ό,τι και να γίνει αυτός ο δρόμος θα είναι πάντα ανοιχτός. Λες την πληρώνουμε, θα έχουν φροντίσει, έχουν έναν παραπάνω λόγο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top