MasterChef 2022: Η αυτοδίδακτη Ελισάβετ που πήρε το golden pin

Η συνταγή με το ψάρι ενθουσίασε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Με πολλές εκπλήξεις επέστρεψε φέτος το MasterChef 2022. Μία από αυτές τις εκπλήξεις είναι Golden Pin, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει μια φορά κάθε κριτής, και να δώσει σε κάποιον υποψήφιο που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Με το Golden Pin, ο υποψήφιος μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 6! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο πριν τα bootcamp έκανε την έκπληξη και έδωσε το δικό του στην Ελισάβετ.

MasterChef 2022: Ο Κουτσόπουλος έδωσε το golden pin του στην Ελισάβετ!


Η Ελισάβετ είναι καθηγήτρια γαλλικών, αλλά αγαπάει πολύ τη μαγειρική. Η παίκτρια έφτιαξε ένα πολύ ζουμερό ψάρι, το οποίο συνόδευσε με πουρέ και σπαράγγια που ήταν αρκετό για να εντυπωσιάσει τον σεφ και χωρίς δεύτερη σκέψη να της δώσει το pin του!

«Αισθάνομαι υπέροχα, συγκινημένη και ευτυχισμένη που πήρα το Golden Pin. Δεν το περίμενα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι μπαίνω στο σπίτι του MasterChef. Ανυπομονώ να μπω στο σπίτι. Κάθε άνθρωπος αν αγαπάει κάτι πολύ, μπορεί να το πετύχει. Αγαπώ πολύ τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Δεν μπορώ να διαλέξω ένα από τα δυο», είπε αρχικά στο Breakfast@star!

«Η αγάπη μου για τη μαγειρική με οδήγησε μέχρι εδώ. Δεν το έχω σπουδάσει. Είμαι αυτοδίδακτη. Τα παιδιά μου θα τρελαθούν που περασα στο MasterChef, ειδικότερα ο γιος μου ο Στάθης. Θα ήθελα να είμαι η επόμενη ερασιτέχνης Ελληνίδα MasterChef», πρόσθεσε η Ελισάβετ.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top