MasterChef 2022: Πέρασε ο Γιώργος με το vegan πιάτο του;

Όσα είπαν οι κριτές στον νεαρό personal trainer

Μια διαφορετική συμμετοχή είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο MasterChef 2022.

MasterChef 2022: Η ατάκα του Μάριου που… έστειλε τους κριτές

Ο 31 ετών Γιώργος από την Επίδαυρο είναι εδώ και τρία χρόνια vegan, με τους δικούς του να μην αποδέχονται αυτή του την απόφαση. 

Ο personal trainer που ασχολείται με την καλλισθενική γυμναστική έφτιαξε για τους τρεις σεφ και κριτές ένα vegan πιάτο. Γεμιστό μανιτάρι πορτομπέλο με τόφου, πουρέ καρότου, κρέμα από κάσιους και μια σαλάτα από ρόκια και ντοματίνια. 

MasterChef 2022: Έκλεψε την καρδιά των κριτών η Τατιάνα από την Ινδονησία

Ο διαγωνιζόμενος ρωτήθηκε τι θα έκανε αν περνούσε στην επόμενη φάση και του ζητούσαν να φτιάξει ένα μη vegan πιάτο, με τον Γιώργο να απαντάει ότι θα ήταν απόφαση της στιγμής. «Πιστεύω ότι είναι αρκετά νόστιμη η vegan κουζίνα και μπορεί να πάει ψηλά χωρίς τα πτώματα», είπε ο νεαρός μάγειρας.

Οι κριτές βρήκαν αρκετά ενδιαφέρον το πιάτο του Γιώργου, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει ότι η vegan κουζίνα είναι τεράστια πρόκληση για έναν μάγειρα. Οι επιλογές που έκανε του φάνηκαν κάπως… κλισέ, ωστόσο θεωρεί ότι ένα τέτοιο άτομο ταιριάζει στον διαγωνισμό, δίνοντάς του το πρώτο «ναι». Το styling δεν άρεσε στον Πάνο Ιωαννίδη που θεωρεί ότι του λείπει η μαγειρική εμπειρία, λέγοντας του «όχι». Πολύ νόστιμο βρήκε το πιάτο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δίνοντάς του δεύτερο «ναι».

Ο «Θείος Λεωνίδας» φόρεσε τη λευκή ποδιά στον personal trainer που πέρασε στο bootcamp.  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top