MasterChef 2022: Η ατάκα του Μάριου που… έστειλε τους κριτές

Τι τους είπε λίγο πριν την τελική απόφαση;

Είναι 25 ετών και ξεκίνησε να μαγειρεύει από τα οκτώ του. Με ένα φιλέτο από λαυράκι συνοδευόμενο από πρασόρυζο, ο Μάριος προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να πάρει τη λευκή ποδιά του MasterChef 2022.

MasterChef 2022: Έκλεψε την καρδιά των κριτών η Τατιάνα από την Ινδονησία

MasterChef 2022: Πέρασε ο Γιώργος με το vegan πιάτο του;

Ο χαρακτήρας κι ο χαβαλές του νεαρού διαγωνιζόμενου άρεσε πολύ στους κριτές που γέλασαν με τις ατάκες του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον πειράζει. Το πιάτο που έφτιαξε τους άρεσε; Βρήκε ο Σωτήρης Κοντιζάς κάποιο κόκκαλο;

Η μεγάλη μερίδα που τους παρουσίασε ο Μάριος έκανε εντύπωση στον «Θείο Λεωνίδα» που βρήκε το ψήσιμο στο ψάρι εξαιρετικό, με τον Πάνο Ιωαννίδη να βρίσκει πολύ… δυνατό το λεμόνι. 

Το πρώτο «ναι» ήρθε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης του είπε «όχι», αφού δεν του άρεσε η εμφάνιση του πιάτου. Τον ικανοποίησε το ψήσιμο του ψαριού, αλλά δεν του άρεσε το πρασόρυζο που το βρήκε το πιο αδύναμο στοιχείο του πιάτου. Του Σωτήρη Κοντιζά του άρεσε η οξύτητα του πιάτου… «το τέλειο είναι βαρετό σεφ», απάντησε ο Μάριος με τους κριτές να γελάνε και τον Σωτήρη Κοντιζά να του δίνει άρον αρον ένα «ναι» για να μην πει κι άλλα.

Φεύγοντας από την audition, φανερά συγκινημένη η κοπέλα του τον αγκάλιασε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top