Elif: Όλοι είναι ταραγμένοι κι αναστατωμένοι με την κράτηση του Κερέμ

Δείτε την Τετάρτη το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο STAR

Η Ματσιντέ, η Χουμεϊρά, η Ασλί, ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ, περιμένουν τον Κερέμ, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλοι είναι ταραγμένοι κι αναστατωμένοι εκτός από την Κιγιμέτ και τον Μαχίρ, που έστησαν αυτή την παγίδα στον Κερέμ. Ο Μαχίρ νιώθει κάποιες ενοχές, αλλά η Κιγιμέτ είναι πολύ ευχαριστημένη.

Η Μελέκ, η Ελίφ, η Μπιρτσέ κι ο Ακίν περιμένουν με αγωνία νεότερα στην έπαυλη. Η Ελίφ δεν αντέχει στη σκέψη πως ο Κερέμ μπορεί να πάει φυλακή. Όλοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν για να σταματήσει να κλαίει.

Είναι αργά το βράδυ και η Ζουλιντέ με τον Σαφάκ αναζητούν τον Εμιρχάν στους δρόμους. Ο Εμιρχάν κρύβεται σε έναν απόμερο δρόμο και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Ζουλιντέ κοντεύει να τρελαθεί από αγωνία. Ο Σαφάκ ενημερώνει την αστυνομία για την εξαφάνιση του παιδιού.

Η Ράνα εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα για να κατηγορήσει τον Κερέμ. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως αυτή κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και στο τέλος η Χουμεϊρά διώχνει τη Ράνα.

Ο Εμιρχάν βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Λεμάν κι εκείνη ενημερώνει τον γιο της. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πηγαίνουν να δουν τον Εμιρχάν, αλλά ο μικρός είναι πολύ θυμωμένος με τη μητέρα του και δε θέλει καν να της μιλήσει.

Η Ζουλιντέ δεν καταφέρνει να τον πείσει να την ακολουθήσει στο σπίτι τους. Η Ασλί καταφέρνει να δει για ένα λεπτό τον Κερέμ και να του δώσει με τα λόγια της κουράγιο...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top