Ουγγαρέζος: Άφωνος με την αποκάλυψη φίλου του για την ερωτική του ζωή

Η ατάκα που τον έκανε να κοκκινίσει

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τις on air αποκαλύψεις φίλου του για την προσωπική του ζωή.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μετά την Ιλένια Ουίλιαμς δεν είχα άλλη σχέση»

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε καλεσμένος στον Κωστή Μαραβέγια και την εκπομπή «Δυνατά» της Ερτ1, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον ρόλο της φιλίας στη ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρακολούθησε ένα βίντεο, στο οποίο αγαπημένα του πρόσωπα μιλούσαν για εκείνον. Ανάμεσά τους, η Ιωάννα Λαΐου και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.

Όταν ο Σταμάτης έκανε και μια αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο παρουσιαστής «κοκκίνισε» από ντροπή.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η αμήχανη στιγμή μετά την αποκάλυψη φίλου του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την προσωπική του ζωή

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια», είπε με χιούμορ ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έμεινε άφωνος, καλύπτοντας το πρόσωπό του και απάντησε: «Ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει μετά τον χωρισμό του από την πρώην αγαπημένη του Ιλένια Ουίλιαμς δεν έκανε ξανά σχέση.

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς σε παλαιότερη κοινή νυχτερινή έξοδο - NDP Photo


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top