Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μετά την Ιλένια Ουίλιαμς δεν είχα άλλη σχέση»

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για την προσωπική του ζωή

Δείτε βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπου μίλησε για όλους και για όλα, όπως είδαμε και στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αναφορά στην Ιλένια Ουίλιαμς και η αμηχανία του

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την πρώην σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμς, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που φλερτάρει.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Ιλένια Ουίλιαμς

Δημήτρης Ουγγαρέζος & Ιλένια Ουίλιαμς σε παλιότερη βραδινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μετά τον χωρισμό μου από την Ιλένια Ουίλιαμς δεν έχω κάνει άλλη σχέση. Έχω βγει, έχω φλερτάρει, αλλά δεν προέκυψε σχέση ούτε από τη μία πλευρά ούτε από την άλλη, Παλιότερα έβαζα προτεραιότητα τη δουλειά κι όχι την προσωπική μου ζωή, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δίνω την εντύπωση πως δεν είμαι τόσο μέσα στη σχέση», δήλωσε ο παρουσιαστής για την προσωπική του ζωή.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς σχολίασε την αισθησιακή φωτογράφιση της Ιλένιας

«Στο φλερτ είμαι παλιομοδίτης. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις και να στέλνω λουλούδια. Έχω καταλάβει όμως, ότι αυτά που κάνω δεν τα εκτιμάνε πλέον. Κυρίως το φλερτ γίνεται μέσα από τα social media. Μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει, να δω κάποια έξω που να μου αρέσει και να της στείλω μήνυμα στο Instagram. Το έχω κάνει, αλλά να απαντήσω σε μία φωτογραφία δεν το έχω κάνει», τόνισε στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top