GNTM 4 - Κωνσταντίνος: Η οικογένειά του σχολιάζει τον μεγάλο τελικό

Η πρόταση που απέρριψε το μοντέλο για να μπει στο παιχνίδι

Η κάμερα του Breakfast@Star παρακολούθησε μαζί με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Τσαγκάρη, του τρίτου φιναλίστ, τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 με νικήτρια την Κυβέλη.

GNTM 4 Κωνσταντίνος: «Η Κυβέλη είναι η νικήτρια, συγχαρητήρια... αυτό!»

Ο Κωνσταντίνος πήρε τέσσερις βαθμούς από το κοινό και συγκέντρωσε συνολικά 150 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Όλγα με 162 βαθμούς και την πρώτη Κυβέλη με 169.

GNTM Τελικός: Η κριτική και η βαθμολογία του Kων/νου για την 3η δοκιμασία

Για τον σύντροφό του και τους φίλους του, το εντυπωσιακό μοντέλο είναι νικητής. «Ο Κωνσταντίνος ήταν, είναι και θα είναι νικητής για εμάς», δήλωσε ο αγαπημένος του, Φίλιππος στην εκπομπή. 

Ενώ σχολίασε και την πρόθεσή του να αποχωρήσει οικειοθελώς στο τελευταίο επεισόδιο. «Μετά από τόσο καιρό μέσα στο σπίτι, είναι λογικό να είναι ευσυγκίνητος ο Κωνσταντίνος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις ο πατέρας του, ο οποίος σημείωσε ότι ο γιος του έκανε πολλές θυσίες για να βρίσκεται στο GNTM. Συγκεκριμένα απέρριψε πρόταση για υποτροφία και έδωσε το τελευταίο μάθημα της σχολής του, όσο ήταν στον διαγωνισμό.

«Τελείωσε το πτυχίο του, γράφοντας το τελευταίο μάθημα, ενώ ήταν στο GNTM και απέρριψε μια πολύ τιμητική πρόταση για υποτροφία, για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Τελικά δικαιώθηκε για τις επιλογές του».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top