Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε για τέταρτη φορά παράσταση - Τι συνέβη;

Ο λόγος που δεν έγινε χθες το «Τρίτο Στεφάνι»

Το Θέατρο Παλλάς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πως η προγραμματισμένη παράσταση της Τετάρτης (22/12) δε θα πραγματοποιηθεί για λόγους  υγείας της Μαρίας Κίτσου, η οποία συμπρωταγωνιστεί στο «Τρίτο Στεφάνι» με τη Μαρία Καβογιάννη

Μαρία Κίτσου: «Πήγα στην κηδεία του πατέρα μου και μετά στο θέατρο»

Οι πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου και Μαρία Καβογιάννη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασής τους, «Το τρίτο στεφάνι», φωτογραφία NDP

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Τραγούδησαν αγκαλιά στη σκηνή

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η ηθοποιός ταλαιπωρείται από άλλο πρόβλημα υγείας και όχι από κορωνοϊό. Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως δεν είναι πρώτη, αλλά τέταρτη φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση. Το είχε κάνει άλλες τρεις φορές μέσα στον Νοέμβριο. 

«Οι μέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες για το θέατρο. Δε μιλάμε για κρούσμα κορωνοϊού, δεν έχει καμία σχέση με αυτό ούτε υπήρχε χαμηλή πληρότητα. Αυτό που έγινε είναι ότι δυο ώρες πριν την παράσταση η κυρία Κίτσου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και ήταν αδύνατο να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο  τον κόσμο και κάποιοι ήρθαν στο θέατρο.

Έχει γίνει το ίδιο άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη πάλι για λόγους υγείας που πάλι δεν είχε να κάνει με κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι εποχές για το θέατρο… Σίγουρα στεναχωρήθηκαν όλοι πρώτα απ’ όλα για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Κίτσου. Δεν το έκανε επίτηδες και εκείνη. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις τελευταίες επτά παραστάσεις που έχουν μείνει», δήλωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής ο παραγωγός της παράστασης, Πάνος Κατσαρίδης.  

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top