Παπαβλασοπούλου: Οι ανασφάλειες, η αρνητική κριτική και το GNTM

Η κριτής του GNTM σε mood Χριστουγέννων στο «Breakfast@star»

Πολύ χαρούμενη δηλώνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που έπειτα από αρκετά χρόνια τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει στην Ελλάδα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Αθήνα γιατί είχα πολύ καιρό να βρεθώ στην Ελλάδα για Χριστούγεννα. Την τελευταία φορά που είχα έρθει Ελλάδα για τα Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά ήταν το 2013 και είναι πολύ ωραία που είμαι πάλι πίσω», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» που τη συνάντησε στο πλαίσιο μίας φωτογράφισης για γνωστό περιοδικό.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά από τη οικογένειά της και ήταν αρκετά δύσκολα. «Το 2014 έκανα Χριστούγεννα στο Los Angeles. Στόλισα δεντράκι μόνη μου. Ήμουν με τη γάτα μου και λίγους φίλους».

«Θυμάμαι να τρώω πατάτες τηγανιτές στους σταθμούς ανάμεσα από τα κάστινγκ. Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ήταν σε ηλικία 17 ετών στη Γερμανία. Οι γονείς μου με άφηναν πάντα ελεύθερη να βρω τα πατήματά μου κι ας κάνω λάθη. Ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια», πρόσθεσε μιλώντας για την απόφασή της να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.

Η πρόταση για το GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου άφησε για πολύ λίγο στην άκρη τις πασαρέλες και ανέλαβε θέση κριτή στο GNTM 4. «Η πρόταση από το GNTM με ξάφνιασε. Είμαι πολύ δεμένη με την ομάδα και τους εκτιμώ πολύ. Δεν κάνω αυστηρή κριτική. Το λέω με αγάπη στα παιδιά για να κάνουν το κάτι καλύτερο. Με όλους τους κριτές έχω βρει μια σύνδεση».

GNTM 4: Χωρίς την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ο ημιτελικός

Η αρνητική κριτική και οι ανασφάλειες


Το όμορφο μοντέλο παραδέχτηκε πως όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια. «Έχω δεχτεί πολλές φορές αρνητική κριτική. Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω. Είχα ανασφάλειες στην αρχή του μόντελινγκ. Τα μοντέλα συνέχεια κοιτάζουμε τις ατέλειες μας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top