Elif: Η Ελίφ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Καταιγιστικές εξελίξεις την Πέμπτη 09/12 στις 17.40 στο Star

Η Μελέκ αλλά και ο Μαχίρ βρίσκονται στο πλευρό της Ελίφ. Ο Μαχίρ γνωρίζεται με την Ελίφ και εκείνη απολαμβάνει την παρέα του.  Ο Μαχίρ ζητάει άδεια από τη Μελέκ να επισκεφθεί ξανά τη μικρούλα. Η Ασλί έρχεται στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπει τον Μαχίρ. 

Η Ματσιντέ προσπαθεί να μην ξεχάσει τίποτα που αφορά στην Ελίφ και εύχεται να τη βρει πριν χάσει εντελώς τη μνήμη της.  Οι γιατροί επιτρέπουν στην  Ελίφ να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και η Μελέκ ανησυχεί για το λογαριασμό. Η Ασλί καταφέρνει να την πείσει να χρησιμοποιήσει την δική της πιστωτική κάρτα για να εξοφλήσει το ποσό. 

Η κοπέλα της αφήνει την κάρτα και πηγαίνει στη δουλειά της.  Ο Μαχίρ έρχεται για να δει την Ελίφ και πίνει έναν καφέ με τη Μελέκ καθώς η Ελίφ κάνει κάποιες εξετάσεις.  Ο Μαχίρ επαινεί τη Μελέκ ως μητέρα και εκείνη αρχίζει να του συμπεριφέρεται πιο ευγενικά. 

Η Ράνα συναντάει τους άντρες της για να πάρει τις πληροφορίες από τον Σεντάτ. Η σκληρή της στάση τους τρομοκρατεί όλους. Η Ράνα ανακαλύπτει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα μητέρα της Ελίφ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top