Έρωτας με διαφορά: Ο Κωστής φέρεται σαν πραγματικός πατέρας της Πηνελόπης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς την Παρασκευή 3/12

Ο Γρηγόρης δεν κάνει μήνυση στην Πηνελόπη, αλλά ζητάει από τη Ζέτα μια συνάντηση ανάμεσα στους γονείς και στα παιδιά, προκειμένου να λυθεί το θέμα. Ο Κωστής την συνοδεύει για συμπαράσταση. Η Αρετή δεν εμφανίζεται καθόλου και η συνάντηση καταλήγει σε εκατέρωθεν προσβολές και απειλές.

Ο Κωστής φέρεται σαν πραγματικός πατέρας της Πηνελόπης και η Ζέτα τον καμαρώνει. Εκείνος, όμως, θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Ζέτα και η Φαίη θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Γρηγόρη στο spa. Η Ζέτα τού εξηγεί ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο και απαιτεί να της έχει εμπιστοσύνη.

Η Μάρω σιγά-σιγά συνέρχεται και πάλι. Η Ελβίρα και ο Φίλιππος έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον και ο Χρήστος το καταλαβαίνει.

Στο μαγαζί, η Μίνα βρίσκει ευκαιρία να μείνει μόνη της με τον Χρήστο και με τη στάση της τού δείχνει καθαρά ότι τον θέλει. Εκείνος νιώθει πολύ αμήχανα και της λέει ότι πρέπει πρώτα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελβίρα. Η Μαριάννα γίνεται δεκτή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, αλλά η Ζέτα δε χαίρεται καθόλου γι’ αυτό και ανησυχεί που η κόρη της θα φύγει μακριά της. Ο Κωστής βρίσκει τυχαία στα σκουπίδια ένα τεστ εγκυμοσύνης, που είναι θετικό…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top