Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε πως νόσησε από κορωνοϊό

Τι είπε ο παρουσιαστής στη Ματίνα Παγώνη

Έχει νοσήσει από κορωνοϊό ο Νίκος Μουτσινάς και το αποκάλυψε εμμέσως στη χθεσινή του εκπομπή, όπου είχε καλεσμένη τη Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν έχασε την ευκαιρία συζητώντας με τον Νίκο Μουτσινά, να αναφερθεί στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

«Δεν έχεις αφήσει γυναίκα για γυναίκα... Άφησε τις γυναίκες πια, τι πράμα είναι αυτό; Μα είναι δυνατόν; Αντί να καθίσεις εδώ και να λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί... Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη, με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντάει: «Μόλις τελειώσετε με τους 60άρηδες, θα κατεβείτε και παρακάτω».

Η Ματίνα Παγώνη συμβούλεψε στη συνέχεια τον παρουσιαστή να προτρέπει στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Τι λες καλέ; Ούτε να πάνε ούτε να μην πάνε... Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη».

Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε για ποιον λόγο η τρίτη δόση γίνεται στους έξι μήνες, με την Ματίνα Παγώνη να του κάνει παρατήρηση, λέγοντας πως δεν παρακολουθεί όσα γίνονται.

«Δεν παρακολουθώ γιατί έχω πιστοποιητικό νόσησης. Δεν έχω μπει να δω, δεν είναι ακόμη η ώρα μου για το εμβόλιο» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς, αποκαλύπτοντας έτσι πως νόσησε από κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top