Με δική του εκπομπή στην τηλεόραση ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Σε ποιο κανάλι θα τον βλέπουμε;

Δείτε το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη που πόσταρε το κανάλι στο Instagram

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εντάχθηκε κι επίσημα στο δυναμικό του Mega με δική του εκπομπή

Ευθυμιάδης: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο»

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής προσπαθώντας να αφυπνίσει τους followers του. Μάλιστα, έχει καταφέρει να πείσει πολλούς από αυτούς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και γενικότερα την κοσμοθεωρία τους γύρω από το ευ ζην. Αυτή θα μοιράζεται και μέσα από το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Θανάσης Ευθυμιάδης

Τα βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη στο Instagram γίνονται viral

Ο ηθοποιός θα παρουσιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ Ρίζες, με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είχα πολλά λεφτά και τα έχασα όλα σε δυο μήνες»

Η ανακοίνωση του καναλιού

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έρχεται να μας συστηθεί με έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του ηθοποιού. Έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον, θα μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει κι εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα.

Με οδηγό τον Θανάση Ευθυμιάδη, θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα περπατήσουμε σε δάση, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έρχεται στο MEGA με τις «Ρίζες», για να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής σε όσους δεν θέλουν να δεσμευτούν σε στερεότυπους κανόνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top