Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είχα πολλά λεφτά και τα έχασα όλα σε δυο μήνες»

Όσα είπε για τη σύζυγό του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Δείτε όσα είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη Φωλιά των Κου Κου

Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Αρτ Αντιμιάν μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο Μια όμορφη μέρα.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Βουτάει γυμνός στο ποτάμι μαζί με τους φίλους του

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη στροφή του στη φυσιολατρία: «Το ότι ζω στην εξοχή με κρατάει σε ισορροπία. Πολλές φορές ψάχνουμε στην καθημερινότητα μας τους λόγους που χάσαμε την ισορροπία μας. Ας ξεκινήσουμε από τα απλά και τα πρακτικά; Τι σου λείπει; Η ηρεμία και η χαλάρωση. Θα τη βρεις πιο εύκολα στο κοντινό παρκάκι της γειτονιάς σου. Πήγαινε εκεί, πάρε μία ανάσα, κλείσε το κινητό σου. Δε χρειάζεται να τραβηχτείς στα βουνά και στα λαγκάδια. Πρέπει μόνο να βάλουμε ένα όριο στην ώρα που αφιερώνουμε μπροστά από μία οθόνη».

Θανάσης Ευθυμιάδης Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Ντιμιτρίεβιτς είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ! 

Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει eye-gazing με τη σύζυγό του μία φορά την εβδομάδα

Σε σχέση με το αν ξεκίνησε πρώτος εκείνος την εναλλακτική ζωή ή η σύζυγός του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς, απάντησε: «Ο ένας επηρεάζει τον άλλον. Το κρέας πρώτα εγώ το έκοψα εδώ και 14 χρόνια και μετά η Άννα. Αν τρως με ηρεμία και με ανθρώπους που σε αγαπάνε, χορταίνεις και με τα λίγα».

Θανάσης Ευθυμιάδης

Ευθυμιάδης: Ξαπλωμένος στο χωράφι, αποκαλύπτει τον «δυνατό θεραπευτή»

Όσον αφορά στις προτάσεις που είχε κατά καιρούς να συμμετέχει σε ριάλιτι, αλλά και τη σχέση του με το χρήμα, δήλωσε: «Μου έχουν προτείνει να πάω και στη “Φάρμα” και στο Survivor. Αν γίνει ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά μέσα στη φύση και θα δείχνει τα οφέλη αυτής, θα το κάνω. Και για τα χρήματα. Δεν είπα ότι δεν θέλω τα λεφτά. Τα λεφτά δεν τα κυνηγάω. Παλιά τα κυνηγούσα. Τα είχα πάρα πολλά και τα έχασα όλα σε δυο μήνες. Τα έχασα γιατί τα σπαταλούσα. Έπαιρνα αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια. Νόμιζα ότι εκεί θα βρω την ευτυχία, πήγαινα εκεί που έλεγαν τα lifestyle περιοδικά αλλά εκεί βρήκα μοναξιά» είπε χαρακτηριστικά δεχόμενος ένα φιλί από τη σύζυγό του για το βιβλίο του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top