Jason Roditis: «Έχω τύψεις και θα τις έχω μέχρι το τέλος»

Όσα δήλωσε ο κριτής του DWTS στο «The 2Night Show»

Το πάθος, το ταλέντο και η αφοσίωσή του τον οδήγησαν στην κορυφή παγκόσμιων διαγωνισμών χορού. Ο λόγος για τον Jason Roditis, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από το Dancing With The Stars.

Το βράδυ της Τρίτης (23/11), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» και μοιράστηκε την άκρως ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του, από την Αυστραλία μέχρι την Ελλάδα.

 

«Οι γονείς μου διοργάνωναν βραδιές χορού για να μπορέσω να μαζέψω χρήματα και να πάω στην Αγγλία. Στο Λονδίνο έφτασα με την παρτενέρ μου και δεν ήξερα τίποτα. Είχαν στείλει γράμματα οι προπονητές και ψάχναμε να βρούμε πώς θα πάμε στη σχολή. Εκεί βρήκαμε τον δάσκαλο λες και ήταν “ο Θεός” του χορού»», είπε αρχιικά ο κριτής του διαγωνισμού χορού του Star.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για ποιο πράγμα έχει τύψεις και θα τις κουβαλάει μέχρι το τέλος της ζωή του: «Όταν πήγα στην Αγγλία έκανα να δω τους γονείς μου έξι χρόνια. Είναι το μόνο πράγμα που έχω τύψεις και θα τις έχω μέχρι το τέλος. Τώρα που έχω παιδιά καταλαβαίνω πόσο κόστισε στον πατέρα μου να με βλέπει να φεύγω, αλλά με άφησε. Όταν ήρθαν στην Αγγλία κατάλαβα πόσο πολύ τους αγαπάω. Όταν ήμουν μικρός έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και το surfing, δεν είχα καμία σχέση με τον χορό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top