Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Ρούλα Ρέβη

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει»

Συγγνώμη στη σύζυγο του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη, ζήτησε δημόσια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από το The 2Night Show, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε η φωτογράφος σχετικά με κάτι που την είχε ενοχλήσει από εκείνον.

Αρναούτογλου - Κορωνοϊός: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

αρναούτογλου ρουλα ρεβη

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δε μου άρεσε. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσων ετών είμαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ρούλα Ρέβη: «Μία μαμά, μία νύχτα πριν γεννήσει δύο πρόωρα μωρά»

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη Φαίη Ξυλά για τη διαφορά ηλικίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κυρία Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί αν μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν τη στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμία φορά επάνω στην ροπή της κουβέντας… Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω. Ελπίζω να είστε καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σας. Στεναχωρώ κάποιους άθελά μου…».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top