Ρούλα Ρέβη: « Μία μαμά, μία νύχτα πριν γεννήσει δύο πρόωρα μωρά»

Οι φωτογραφίες στο Instagram από τα πρόωρα μωρά της

Μέχρι να γεννήσει έμεινε στο κρεβάτι του νοσοκομείου 72 ημέρες. Τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της ήταν πολλά. Τα κατάφερε. Τα διδυμάκια ήρθαν πρόωρα στον κόσμο, στις 33 εβδομάδες της κύησης. Εκείνη έφυγε από το μαιευτήριο και πήγε στο σπίτι χωρίς να τα έχει στην αγκαλιά της. Ο Άγγελος και η Ειρήνη έζησαν στη θερμοκοιτίδα τις πρώτες τριάντα ημέρες της ζωής τους. Από τότε πέρασαν έξι χρόνια, όμως είναι μία μάχη που δεν ξεχνιέται. 

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας και η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στο Instagram μία συγκινητική φωτογραφία. Μία εικόνα που τραβήχτηκε μία ημέρα πριν έρθουν στον κόσμο τα πρόωρα μωρά της. 

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δε θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δε μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!».

Η Ρούλα και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν αποκτήσει τον Άγγελο και την Ειρήνη, που είναι σήμερα 6 ετών.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη με τα μωρά της στη θερμοκοιτίδα

Πριν από έναν μήνα όλη η οικογένεια γιόρτασε τη γέννηση των διδύμων με ένα υπέροχο πάρτι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top