Dominik Stars: Δεν περίμενα ότι θα συμμετείχα σε ένα show όπως το DWTS

Ο γνωστός μουσικός και η ντάμα του Ειρήνη Λινάρδη στο Breakfast@star

Dominik Stars

O Dominik Stars και η Ειρήνη Λινάρδη είναι ένα από τα ζευγάρια που απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο «Dancing With The Stars». Ο γνωστός μουσικός είναι πολύ χαρούμενος που συμμετέχει σε αυτό το λαμπερό show του Star.

DWTS: Ο Dominik και η Ειρήνη ταίριαξαν και αυτό βγήκε προς τα έξω!

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δεχόμουν πρόταση και θα συμμετείχα σε ένα show όπως το Dancing With The Stars. Έχω ακούσει από τους κριτές του διαγωνισμού χορού ότι έχω ένα πρόσωπο και ένα ύφος. Στη σάλσα άλλαξε το ύφος μου και είχα ένα χαμογελάκι. Δεν είμαι και ο τύπος που χαμογελάει και πάρα πολύ».


«Ο Dominik είναι πάρα πολύ καλός μαθητής. Θα πρέπει να σας πω ότι μας στεναχωρούν οι χαμηλές βαθμολογίες», είπε με τη σειρά της η Ειρήνη Λινάρδη.

Αν και δεν μπορούν να αποκαλύψουν τη χορογραφία  που θα δούμε αυτή την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 21.00 είπαν πως κάποια στιγμή ο καλλιτέχνης σηκώνει την ντάμα του και στις πρόβες εκείνη έχει πέσει αρκετές φορές από τα χέρια του με αποτέλεσμα να έχει διάφορες μελανιές.

«Χορευτικά πιστεύω ότι είναι καλοί ο Αργύρης και η Βραχάλη», πρόσθεσε η Ειρήνη με τον Dominik να συμπληρώνει: «Υπάρχει ανταγωνισμός επειδή όλοι πάμε για την πρώτη θέση».
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top