Γιώργος Αμούτζας: Επέλεξε να έχει διαφορετικό επίθετο από τον πατέρα του

Ο Νικηφόρος από τον Σασμό μιλάει για τον διάσημο μπαμπά του

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σειρά «Σασμός» όπου υποδύεται τον Νικηφόρο.

Γιώργος Αμούτζας: Η ηλικία, ο διάσημος νονός, η σύντροφος και το τραγούδι

«Είμαι πολύ τυχερός που ήρθε ο «Σασμός» στη ζωή μου», δήλωσε στην εκπομπή «Breakfast@star» μιας και στο παρελθόν είχε συναντήσει αρκετές κλειστές πόρτες.

Γιώργος Αμούτζας


«Ο Νικηφόρος είναι ένας ήρωας, ένα παιδί που έχει υποστεί πολλά και δεν έχει φταίξει σε τίποτα. Έχει αναπάντητα ερωτήματα και έχει μπει στη διαδικασία να τα ψάξει για να πάρει κάποιες απαντήσεις. Οι απαντήσεις για τον Νικηφόρο είναι τόσο κοντά του που δεν μπορεί καν να τις φανταστεί. Ο Νικηφόρος έχει μια υποψία ότι η μητέρα του έχει σχέση με τον Μαθιό. Δεν είναι καχύποπτος απέναντι στον Μαθιό. Ο λόγος του απέναντι σε εκείνον είναι συμβόλαιο. Είναι το στήριγμά του», είπε αναφορικά με τον ρόλο του στη σειρά.

 

Πίσω στο σήμερα ο νεαρός πρωταγωνιστής είπε πως μεγάλωσε βλέποντας να χτίζεται μια παραγωγή βήμα – βήμα, κυρίως στο θέατρο μιας και ο μπαμπάς του είναι ο Σταύρος Αμούτζας Δελλής, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή Ίασμος.

«Ο πατέρας μου προβληματίστηκε όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Έχω διαφορετικό επίθετο με τον πατέρα μου επειδή δεν έψαξα την εύκολη λύση. Ο πατέρας μου είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο με το επίθετο Δελλής, ενώ εγώ με το κανονικό μας, Αμούτζας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top