Έξαλλη η Μπάρμπα με τη Σκορδά: «Το κάνεις σε μένα αυτό; Και γάμο έκανες!»

Ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες στο Πρωινό έγινε αρκετά έντονος

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας και αναφέρθηκε τόσο στο #metoo όσο και στις δηλώσεις της που έχουν συζητηθεί. 

Μπάρμπα για Κυριαζή: «Χάρη στη γυναίκα του επιβίωσε μέχρι σήμερα»

Κάποια στιγμή ο διάλογος που είχε η γνωστή ηθοποιός με τη Φαίη Σκορδά έγινε αρκετά έντονος και οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν κάποιες «βαριές» κουβέντες.

Χρήστος Κυριαζής: Το τραγούδι για τον θυελλώδη έρωτα με τη Βάνα Μπάρμπα

σκορδά μπαρμπα

Βάνα: Μη φτάσουμε και στην αντίπερα όχθη να είναι αντίπαλο το αρσενικό στο θηλυκό. Έχουμε ανάγκη τα αρσενικά και τα αρσενικά εμάς.
Φαίη: Ναι, αλλά όλη αυτή η κουβέντα γίνεται επειδή η κοινωνία εκπαιδεύει έναν άντρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο.
Βάνα: Η μητέρα τον εκπαιδεύει, εσύ σαν μητέρα έχεις την εξουσία, άσε την κοινωνία. Από εμάς ξεκινάει γλυκιά μου. Εσύ τα παιδιά σου αν τα μάθεις αύριο ότι είσαι ο πρίγκιπας του παραμυθιού.
Φαίη: Δε θα τα μάθω, όπως δεν με έμαθε η μητέρα μου να έχω ανάγκη από έναν άντρα και πώς θα μου φερθεί ο άντρας για να είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Δηλαδή, θα περιμένω από έναν άντρα να με φλερτάρει για να μην είμαι μόνη μου; Αν θέλω βγαίνω και μόνη μου, αν θέλω βγαίνω και με γυναίκες και δεν έχω ανάγκη κανέναν άντρα να αυτοπροσδιοριστώ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου.
Γιώργος: Επί σειρά ετών οι μανάδες μεγάλωναν τα κορίτσια λέγοντάς τους ότι θα βρεις τον πρίγκιπα.
Φαίη: Μα όλα τα παραμύθια έτσι ήταν.
Βάνα: Γλυκιά μου ναι, αλλά το λες και σε μια γυναίκα, δηλαδή… Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Το κάνεις σε μένα αυτό; Μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκα, έκανα παιδί χωρίς γάμο. Εσύ έκανες κι ένα γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Το λες σε μένα αυτό, σαν να μου λες εγώ δεν έχω την ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ από έναν άντρα. Μα έκανες! Και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top